Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V napínavém zápase nakonec braly všechny body Velichovky


Branky


4. M. Valášek , 29. L. Jurnečka , 45. M. Valášek - 12. M. Panenka , 40. O. Netolický (vl.) , 51. M. Kilevník (p.) , 86. M. Karel
5

Parádní podívanou nabídlo utkání Velichovek s Lokomotivou. Nováček dvakrát v utkání vedl. V závěru však tři body Velichovkám vystřelil skvěle hrající Karel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle

Ve druhém kole sezóny se Velichovky postavily nováčkovi Lokomotivě Hradec Králové. Velichovky měly na začátku potíže a jen těsně unikly inkasování z prvního útoku Lokomotivy. Exsolnický útočník Valášek však vzápětí poslal domácí do vedení. Gól probudil Velichovky a ve 12. minutě srovnal skóre po pěkné přihrávce Karla Panenka.

 

Velichovky byly po vyrovnávací brance aktivní, nedokázaly však přetavit své šance v góly. Udeřila tedy opět Lokomotiva. Ve 29. minutě se pěknou střelou na zadní tyč prosadil Jurnečka. Velichovky dokázaly ještě do poločasu vyrovnat, když ve 40. minutě další pěknou přihrávku Karla využil Hanusík. To ovšem z první půle nebylo vše a těsně před odchodem do kabin vrátil domácím vedení Valášek.

Velichovkém se v závěru povedl obrat

Do druhé půle lépe vstoupily Velichovky, když pokutový kop proměnil Kilevník a srovnal na 3:3. Hra se následně zklidnila, ačkoli domácí zkoušeli střelami ze střední vzdálenosti ohrozit branku Mertlíka. Na druhé straně se do šancí dostali Hykš a Hanusík, ale skóre zůstalo neměnné.

 

V závěru se Velichovkám povedlo dokonat obrat, když Panenka vrátil míč ze standardní situace hlavou před opuštěnou branku, kde si ho našel Karel a vystřelil hostům vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michael Sobotka, sekretář týmu: Třikrát vedeme a nemáme ani bod. Musíme zlepšit obranou činnosti celého mužstva,jinak nemáme šanci získat nějaké body.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Moc dobře jsme věděli, v čem jsou domácí silní, ale nedokázali jsme to plně eliminovat. Vstup do zápasu jsme měli po špatné rozcvičce velmi ospalý a také se nám to zákonitě vymstilo. Poté se hra vyrovnala a v poli jsme byli, troufám si říct, lepším týmem. Před koncem jsme vyrovnali podruhé i skóre, ale chybou jsme lacině darovali domácím vedení „do šatny“. Druhý poločas byl od začátku nahoru-dolů a rozhodovala tak větší vůle a to, kdo udělá méně chyb. Naštěstí jsme to byli my a vezeme si tak z "lokády" body, kterých si moc vážíme, protože se nerodily vůbec snadno. Příští kolo se již konečně představíme před našimi skvělými fanoušky a moc se na to již teď všichni těšíme! Děkuji všem hráčům za bojovný výkon, a to včetně lavičky, která nám dnes hodně pomohla!



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - A. Hůlka [-] , O. Filipi [-] , O. Franc [-] (70. D. Bouška [-] ) , O. Netolický [-] - A. Bláha [-] (70. D. Vrbata [-] ) , J. Jelínek [-] , F. Zámečník [-] , M. Zbořil [-] - L. Jurnečka [-] , M. Valášek [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Kilevník [-] , M. Panenka [-] , T. Hanusík [-] , T. Vít [-] (46. J. Hykš [-] ) , M. Németh [-] (70. O. Runkas [-] ) , M. Karel [-] , A. Rieger [-] , J. Emlar [-] (30. T. Raszka [-] ) , M. Pácalt [-] (70. L. Emlar [-] ) , M. Grmela [-]

ŽK: 65. F. Zámečník , 91. M. Valášek - 75. J. Hykš , 90. L. Emlar . ČK: 90. J. Jelínek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra domácích

Ačkoliv Velichovky jsou velmi kvalitní, tak Lokáda bude chtit napravit první venkovní prohru.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů