Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zvrat druhého poločasu: Merklín na domácí půdě vyhořel s Postřekovem


Branky


12

Jakkoli to po první půli vypadalo pro domácí velmi nadějně, výsledek utkání byl jednou velkou šíleností. Domácí Merklín před stovkou domácích fanoušků sice zvládl první poločas, ale druhá půle domácím vůbec nevyšla, a tak se domácí museli smířit s vysokou prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zvládli domácí

Právě ti odstartovali utkání úvodní brankou, na kterou se nemuselo čekat ani nějak moc dlouho. Osmnáctá minuta a Radek Šobr, který svou trefou poslal domácí do vedení. Pro Merklín to ale nebyl jediný úspěch.


Do konce první půle se dokázal prosadit ještě Libor Bláha, jehož trefa v jedenatřicáté minutě přinesla domácím náskok dvou branek. Těsně před koncem první půle snížil Jakub Strnad. Jeho branka ve dvaačtyřicáté minutě přinesla hostům alespoň lehce povzbudivé snížení.

Šílená druhá půle

Jako kdyby se ve druhé půli s brankami roztrhl pytel. Pro domácí fanoušky bohužel ale jen do sítě právě domácího brankáře.


O úvodní vyrovnání se postaral Tomáš Souček, který skóroval v 64. minutě. Ten samý hráč se prosadil ještě v 71. a 80. minutě a zkompletoval tak hattrick. Díky této smršti už vedli hosté o dvě branky. Na branky Součka pak navázal Zdeněk Peroutka v osmdesáté třetí minutě, a celý střelecký den zakončil Matěj Dufek v minutě pětaosmdesáté.


Hosté se tak postarali o velmi zajímavý obrat, a brali tak ze hřiště Merklína body.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
M. Schejbal [-] - L. Bláha [-] , F. Masec [-] , T. Tyshkivskyi [-] (48. G. Angelov [-] ) , R. Šobr [-] , J. Vachovec [-] , J. Ušiak [-] (77. D. Ritter [-] ) , D. Marek [-] , M. Balák [-] (83. H. Vinarčík [-] ) , D. Wild [-] , M. Fořt [-]

TJ Sokol Postřekov
J. Cibulka [-] - M. Dufek [-] (87. J. Steinberger [-] ) , A. Polák [-] , Z. Peroutka [-] , J. Strnad [-] (77. D. Steinberger [-] ) , M. Blacký [-] (87. S. Kyrylchuk [-] ) , T. Strasser [-] (46. T. Souček [-] ) , J. Závodný [-] (77. F. Kreuz [-] ) , L. Klukan [-] , V. Královec [-] , J. Bláha [-]

ŽK: 34. M. Fořt , 42. J. Vachovec - 27. M. Dufek , 76. V. Královec .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Hálek Pavol - RUBÁŠ Jaroslav, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Pavel Váchal
Tip experta: výhra hostů

Osobně favorizuji hosty z Postřekova a tipuji zápas v jejich prospěch, měli by se projevit jejich zkušenosti, každý rok jsou v bojích o postup, a nováčka z Merklína by měli porazit, tip 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů