1:1
(0:1)
46. J. Bláha (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov zahájil na domácí půdě remízou: Body si dělil s Postřekovem


Branky


54. J. Šiman - 46. J. Bláha (p.)
13

Souboj před více jak stovkou diváků odstartoval fotbalovou sezónu i na půdě Chotěšova, který přivítal ve sluneční výhni Postřekov. Utkání se neslo ve velmi vyrovnaném duchu, a tak by se dalo bez nadsázky říci, že celková remíza je vlastně velmi spravedlivým rozuzlením tohoto duelu prvního kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí nepříjemný gól do šatny

Rovněž první polovinu utkání lze označit jako velmi vyrovnanou. Domácí i hosté dokázali tvořit některé zajímavé situace, které bezesporu napomohly k dobrému rozpoložení místních fanoušků. Drobné vykolejení ale nakonec přece jen přišlo. Ve 45. minutě otevřel skóre hostující Jan Bláha, který tak uštědřil domácím velmi nepříjemnou branku do šatny.


Byli to tak právě fotbalisté Chotěšova, kteří ve druhé půli museli dotahovat.

Vyrovnání se domácí dočkali, vedení ale ne

Vyrovnávací branky se domácí tým dočkal poměrně brzy po změně stran. Jan Šiman našel recept na golmana Cibulku, a zajistil tak vyrovnávací branku, která pro domácí znamenala zisk jednoho bodu. Pro oba týmy se tak jedná o poměrně vydařený start sezóny.


Ve druhém kole narazí Chotěšov na fotbalisty Boru, Postřekov bude vyzván k boji na půdě Merklína.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus: V prvním kole nové sezóny jsme přivítali soupeře z Postřekova. Ještě jsme se nepotkali, a tak jsme nevěděli, co od něj cekat. Zápas byl od začátku, řekl bych, ve vysokém tempu a oba tymy si vytvořily gólové šance. Nám nebyly uznané dva góly kvůli ofsajdu, soupeř zase neproměnil šanci do prazdné brány. V nastavení prvního poločasu jsme se dopustili chyby na polovině hřiště a soupeř se dostal až do vápna, kdy došlo k další chybě a následné penaltě, kterou souper proměnil. Do druhého poločasu jsme vstoupili o něco aktivněji a asi po deseti minutách jsme vyrovnali. Ve druhé půli byly vidět další šance na obou stranách a další tentokrát sporná penalta pro soupeře, kterou golman Vacek chytil a odčinil svou chybu z prvního poločasu. Zápas skončil remízou a řekl bych, že asi spravedlivě pro oba tymy.

TJ Sokol Postřekov
Jan Buček: Na půdě aspiranta na postup jsme odehráli divácky zajímavé utkání se spousty šancí na obou stranách, zasloužená remiza. Škoda naší neproměněné penalty. Jsme na začátku soutěže a my pevně věříme ze se budeme zlepšovat. Chotěšov je velice kvalitní soupeř tak že s bodem z venkovního zápasu jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - T. Vacek [-] , L. Calta [-] , J. Jindřich [-] (67. M. Brabec [-] ) , P. Milička [-] (75. V. Bednář [-] ) - P. Braun [-] , D. Křen [-] (83. A. Štökl [-] ) , J. Zahoř [-] , A. Kavka [-] (83. R. Merhaut [-] ) , M. Vítek [-] - J. Šiman [-]

TJ Sokol Postřekov
J. Cibulka [-] - M. Dufek [-] , Z. Peroutka [-] , A. Polák [-] (60. F. Kreuz [-] ) , J. Strnad [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] (77. S. Kyrylchuk [-] ) , D. Steinberger [-] , T. Strasser [-] (90. J. Steinberger [-] ) , V. Královec [-] , J. Bláha [-]

ŽK: 45. M. Vacek , 50. T. Vacek - 44. J. Závodný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Orlík Vladimír - REIPRICH Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Lukáš Sekereš
Tip experta: výhra domácích

Za mě je Chotěšov jeden z aspirantů na postup. Mají velmi dobrý tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích