Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn otočil zápas v Chlumčanech a vrátil se na první příčku


Branky


32

Dost možná šlágr kola. Domácí se dostali do vedení. O to ale brzy přišli a chvíli po poločase prohrávali. Poté se po zvláštní situaci "nedočkali" vyrovnání. Nakonec si hosté odvezli 3 body za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek měli lepší hosté. Měli více balón na kopačkách a do šancí se dostávali spíše právě oni. Důkazem toho je i trefená branková konstrukce. Skóre ale otevřeli domácí. Adam Beránek napřáhl a jeho střela našla cíl až na zadní tyči Chržovy brány. Vedení ale Keramice nevydrželo dlouho. Už ve 32. minutě srovnal Andrii Slinkin  a začínalo se opět od nuly. Když už to vypadalo, že se půjde bez většího vzruchu do kabin za nerozhodného stavu, měli domácí výhodu pokutového kopu. Penaltu ale domácí zahodili, a tak bylo poločasové skóre 1:1. 

 

 

 

Nedáš, dostaneš - hned na začátku poločasu, přesněji po čtyřech minutách, se vedení ujali hosté. Horšovský Týn poprvé v zápase vedl zásluhou gólu Mykoly Dibrivnyie. Poté se spíše faulovalo, kouskovalo a rozdávaly se žluté karty. Chlučany se snažily o překonání obranného valu hostů - marně. Chlučanům se přeci jen povedlo srovnat. Rozhodčí branku uznal, po několika vteřinách ale svůj verdikt změnil a branku pro údajný faul neuznal. Zanedlouho utekl po nakopnutém balónu Jan Havlíček, prostřelil Hlůžka a pečetil třetím gólem hostů výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Zajímavý a těžký zápas, ve kterém byl hostující mančaft bohužel efektivnější. Herně měli mírnou převahu hosté v první půli, ale dokázali jsme se prosadit my jako první, a bylo to 1:0. Poté jsme obdrželi na 1:1, a hra byla opět otevřená všemu a hrál se vyrovnaný fotbal. My jsme bohužel v prvním poločase neproměnili penaltu, a tak se šlo za stavu 1:1 do kabin. Druhý poločas jsme měli více ze hry my, a soupeř hrozil hlavně z brejků, a nehrál nikterak složitě. Dlouhými míči napříč celým hřištěm dokázali hrozit, a potom jsme obdrželi branku na 1:2, a hra začala být více rozháraná… My jsme se snažili postupným útokem soupeře zmáčknout a zatlačit, ale hostující obrana nám to žádným způsobem nedala zadarmo. Dokázali jsme vyrovnat na 2:2 po regulérním gólu při autovém vhazování, který sám rozhodčí vyhodnotil jako platný, ale vzápětí několik vteřin potom, tak z ničeho nic otočil, a branku nám neuznal kvůli údajnému faulu… Následovalo bohužel pro nás to, že po několika minutách, a dlouhém nakopnutém míči se dokázal prosadit hostující útočník a upravil skóre na 1:3… Myslím si, že remíza by takovému zápasu slušela víc, ale bohužel, takový je fotbal, a je někdy až “nespravedlivý”…My jedeme dál, a neházíme flintu do žita, takový je prostě fotbal, a je to jen na nás, co si ze zápasu odneseme, a jak budeme pokračovat dále.  Horšáku gratuluji k vítězství.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Zápas jsme nezačali špatně, řekl bych, že jsme měli územní převahu a i více možností k tomu, abychom vstřelili branku. Jednou jsme dokonce trefili tyč a nebo nám scházel jen kousek k otevření skóre. Nakonec to byl ale domácí celek, který se ujal vedení a to když domácí Beránek dostal prostor na středu hřiště a prosadil se krásnou střelou na zadní tyč. Naše aktivita ale neustoupila a v 32.minutě dotlačil Slinkin míč do sítě a vyrovnal na 1:1. Domácí měli ještě krátce před poločasem možnost pokutového kopu, který nebyl proměněn. Druhý poločas jsme začali dobře a hned ve 49. minutě šli do vedení, trefil se Dybrivnyi. Pro oko diváka nebyl druhý poločas tak pohledný, hra se hodně kouskovala. Domácí dokázali vyrovnat po jednom z centrů se trefil hlavou  Beránek, ale branka kvůli faulu neplatila. Pojistku na tři body nám zajistil Havlíček, který obstál tváří v tvář domácímu brankáři. Za tři body a předvedený výkon jsme velmi rádi a soupeři přejeme štěstí do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] - M. Vojáček [-] (74. D. Štolle [-] ) , J. Havlík [-] , M. Němeček [-] , J. Potočník [-] , J. Javorský [-] , P. Šimána [-] , A. Beránek [-] (83. J. Havlíček [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , L. Milota [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , J. Malý [-] , M. Falout [-] (85. T. Novák [-] ) , D. Slapnička [-] , J. Čižikov [-] , M. Dibrivnyi [-] (93. M. Mašek [-] ) , J. Svárovský [-] (75. J. Černík [-] ) , O. Sloup [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kraus Jan - MIFKOVÁ Hedvika, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Michal Bublík
Tip experta: remíza

Domácí to hostům hodně znepříjemní a bod jim bude i málo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů