5:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice si díky povedenému závěru první půle odnáší ze zápasu 3 body


Branky


38. D. Sládek , 43. D. Sládek , 45. O. Růžek , 76. M. Pánek , 90. D. Sládek (p.) - 34. T. Frček
30

Oba týmy by se určitě rády viděly v tabulce výše. Hlavně Tlumačov čeká na body už od konce srpna a minimálně další týden čekat bude. V Kralovicích sice vedl, domácí ale skóre do poločasu otočili a ve druhé půli už pálily jen Kralovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl v režii domácích, kteří drželi míč. Přes obranu soupeře se ale nedostali, a tak dlouho držel stav 0:0. Do vedení se ale po půl hodině hry dostali hosté. Chybu v defenzivě Sokolu potrestal proměněným samostatným únikem Tadeáš Frček a hosté vedli. Z vedení se ale nemohli radovat dlouho. O čtyři minuty později srovnal David Sládek. Stejný hráč ve 43. minutě skóre otočil a Kralovice rázem vedly 2:1. Do poločasu dokonce domácí odskočili na rozdíl dvou branek. V poslední minutě poločasu zvýšil Ondřej Růžek.

 

V úvodu druhého poločasu se hosté snažili o snížení. Hrozili hlavně z křídelních prostorů. K vážnému ohrožení branky ale nedošlo. S přibývajícím časem a stále výsledkem 3:1 nabývala u hostů nervozita a spíš než fotbal se řešily rozhodnutí rozhodčího. Po jednom takovém komentáři viděl Lukáš Svoboda druhou žlutou kartu a ze hřiště se musel pakovat o 20 minut dříve než ostatní. Čtvrtý gól domácích přišel krátce po vyloučení. Martin Pánek z vápna překonal Paidara a bylo to 4:1. V závěrečných minutách ještě domácí kopali penaltu. Míč si neostýchavě postavil na bílý bod David Sládek, penaltu proměnil a oslavil tak hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Proti Tlumačovu jsme chtěli po nešťastném začátku sezóny prodloužit naši aktuální sérii výher. Začátek zápasu se odehrával spíše na středu hřiště. Drželi jsme převážně míč na našich kopačkách. Ovšem ke gólově zakončeným akcím to nevedlo. Vždy nám kousek chyběl. Bohužel po naší hrubici šel soupeř sám na bránu a vstřelil tak první gól zapasu na 0:1 pro Tlumačov. Takové situace se stávají a naštěstí jsme na ni dobře zareagovali a to tak, že jsme zvýšili tempo hry a aktivněji se po hřišti začali pohybovat. Se srovnávacím gólem dlouho neotálel mladičký talent David Sládek. Netrvalo dlouho a u gólu na 2:1 pro nás byl opět David Sládek. Do poločasu stihl ještě svým gólem navýšit skóre na 3:1 zkušenostmi hemžící se Ondřej Růžek. Druhý poločas se soupeř pokusil hrozit především přes lajny, ovšem golmana Kozlera to nijak složitěji nezaměstnalo. Soupeř dostal v druhém poločase druhou žlutou a samozřejmě červenou kartu. Nadávat rozhodčímu by se nemělo. Poté už byl zápas rozhodnutý, protože my jsme drželi míč pod kontrolou a soupeř se poměrně dost soustředil na každé rozhodnutí rozhodčího, čímž se v celku úplně sám vyřadil ze hry. Dlouho očekávaný gól na 4:1 vstřelil Martin Pánek, kdy osamocený na velkém vápně uklidil míč chladnokrevně k tyči. No a na závěr svému skvělému výkonu nasadil třešničku na dort nenasytný David Sládek. Gólem z penalty stvrdil naši výhru 5:1 a zároveň si odškrtl ve svém tajném seznamu přání Vstřelení hattricku.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - D. Běláč [-] (77. M. Škrle [-] ) , O. Růžek [-] (62. M. Kulhánek [-] ) , M. Pánek [-] (77. M. Škvor [-] ) , J. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , J. Lavička [-] , T. Kříž [-] , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Řenč [-]

TJ Start Tlumačov
D. Paidar [-] - L. Svoboda [-] , K. Hamor [-] (62. P. Koza [-] ) , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , V. Kašpar [-] , J. Pfeifer [-] (55. O. Sladký [-] ) , T. Frček [-] (87. O. Pomothy [-] ) , . Tran [-] , L. Leitl [-]

ŽK: 61. D. Běláč , 81. M. Kulhánek - 39. J. Pfeifer , 45. L. Leitl , 60. L. Svoboda . ČK: 70. L. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rubáš Jakub - PŘIBYL Zdeněk, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra domácích

Kralovice jsou doma silný a proto věřím, že zvítězí i ve čtvrtém domácím utkání.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích