2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:15

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

PŘEKVAPENÍ KOLA: Tlučná porazila Smíchov, zářil brankář Kovařík


Branky


24

Smíchov jel do Tlučné z první pozice se statistikou šesti výher a jedné remízy. To domácí vyhráli pouze jedno, a tak by nebylo překvapením, kdyby si Plzeňští odvezli všechny body. Spijila se ale střelecká nemohoucnost hostů a skvělý výkon domácího brankáře a vznikl z toho výsledek 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorita klání mezi Tlučnou a Smíchovem bychom spíše hledali na straně hostů z Plzně. Papírové předpoklady se také takřka po celý první poločas potvrzovaly. Nebýt brankáře Kovaříka, Tlučna by určitě po úvodních 45 minutách prohrávala. Jelikož má ale Tlučná vedle brankáře Kovaříka také Jana Saitze, byli to právě domácí, kdo šel do kabin jako vedoucí tým.

 

 

 

 

 

 

Do druhé půle vešli domácí, povzbuzeni vstřelenou brankou, lépe a brzy vedli 2:0, když se ve druhém zápase v řadě gólově prosadil Jaroslav Sadílek. Aby těch pozitiv pro domácí sle nebylo moc, o dvě minuty později viděl obránce František Veselý druhou žlutou a Tlučná šla do deseti. Domácí se od té chvíle takřka jen bránili, znovu ale zachytal brankář Kovařík, který byl ten den prostě neprůstřelný. Závěr zápasu poznamenal karetní mariáš, kdy postupně viděli červenou kartu bratrové Vašákovi z realizačního týmu hostů, poté Knapp zasáhl vysokou nohou protihráče a v nastaveném čase viděl druhou žlutou ještě hostující Fujan. Zápas nakonec skončil výsledkem 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: První poločas byl více v režii hostů, když jsme přežili několik šancí, ale paradoxně jsme se ujali vedení před odchodem do šatny my. Druhou půli jsme už začali lépe a rychle jsme vedli 2:0. Poté jsme přišli o vyloučeného hráče a prakticky jsme se jen bránili. Pak dostali i hosté červenou kartu a od té doby se výsledek zápasu nezměnil. V zápase nás podržel brankář. Kluci podali hlavně ve druhém poločase srdnatý výkon a myslím, že tři body jsou pro ně velkou odměnou.

SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Poměr střeleckých pokusu 6:31, výsledek 2:0. Kombinace dobreho výkonu domácího golmana a naši střelecké impotence vyústilo ve ztracené 3 body a první porážku.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - L. Kouřil [-] (59. D. Černý [-] ) , T. Krapf [-] (8. L. Polák [-] ) , J. Saitz [-] , J. Sadílek [-] (59. A. Houdek [-] ) , O. Šafránek [-] , P. Soukup [-] (87. M. Kouřil [-] ) , F. Veselý [-] , R. Novák [-] , M. Stehlík [-] , P. Hiťha [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Knapp [-] , J. Marek [-] (63. P. Konopík [-] ) , J. Černý [-] , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] , M. Fujan [-] , J. Přibáň [-] , D. Bešta [-] , T. Sládek [-] , D. Marval [-] (63. J. Gruncl [-] )

ŽK: 27. J. Sadílek , 48. F. Veselý , 62. M. Stehlík , 75. D. Černý - 61. D. Titlbach , 75. P. Konopík , 90. M. Fujan . ČK: 52. F. Veselý - 86. T. Knapp , 95. M. Fujan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - RUBÁŠ Jakub, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nemyslím si, že by nás Tlučná v našem překvapivém startu bez ztráty kytičky měla ohrozit - 1:3.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza