Chlumčany nasázely Tlumačovu 6 gólů


27

Chlumčany chtěly před svými fanoušky odčinit dvě předchozí prohry, ve lterých prohrály se Sušicí 1:5, týdenna to v Žákavě dokonce 0:5. Úkol byl splněn. Keramika totiž zvítězila 6:1 a Tlumačov tak odjíždí s přídělem a bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od prvních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti dominovat. Byli to domácí, kteří zásluhou své aktivity mohli slavit gól už ve 3. minutě, když se trefil Michal Vojáček. Po vstřeleném gólu se obraz hry nezměnil. Chlumčany byly stále lepší, vytvořenými šancemi ale pohrdávali, a tak se dlouho držel stav 1:0. Tlumačovští si, jako již tradičně, pomáhali dlouhými nakopávanými míči. Obrana Keramiky ale byla pevná a z žádného takového pokusu nic nebylo.

Když se přehoupla půl hodina hry, dočkali se domácí konečně druhého gólu, který vstřelil ve 33. minutě Pavel Šimána. Domácí ještě náskok navýšili. Ve 40. minutě přidal třetí gól Michal Němeček.

 

Druhý poločas nebyl o moc jiný než ten první. Chlumčany držely míč, kombinovaly, dostávaly se do šancí a měly hru pod kontrolou. Hosté hrozili hlavně z brejků, které jim ale stejně jako ve druhém poločase nevycházely. Keramika přidala v 56. minutě čtvrtý gól, o který se zasloužil znovu Michal Němeček. Poté vstřelili domácí ještě dva slepené góly. Trefili se Libor Milota respektive Vít Smola. Hosté odvrátili kanára v 87. minutě, když nulu v kolonce vstřelených gólů napravil Tomáš Šindelář. Zápas tak skončil výsledkem 6:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Do utkání jsme šli s tím, že chceme odčinit dvě hrůzné porážky z předchozích kol. Od začátku zápasu jsme měli herní převahu a soupeře jsme přehrávali… Odměnou nám byla brzká branka, o kterou se postaral Vojáček. Po vstřelené brance jsme soupeře ještě více zmáčkli na jejich polovině hřiště a vytvářeli jsme si zajímavé šance, které jsme ale nedokázali proměnit. Soupeř se zmohl jen k nakopávaným míčům za naší obranu, kde si s tím ale naši obránci skvěle poradili. Do půle jsme vsítili ještě 2 branky, které padly z kopaček Šimány a Němečka – do šaten se tedy šlo za stavu 3:0. Druhá polovina utkání probíhala ve stejném duchu jako ta první – my jsme kombinovali a postupně jsme se dostávali do brankových příležitostí, kdežto soupeř se jen bránil, a hrál na brejky, které jim nevycházely… Zásluhou velké převahy jsme ve druhém poločase navýšili skóre ještě o 3 góly, a bylo to rázem 6:0. Mohli jsme přidat minimálně ještě další 3 branky, ale v koncovce jsme selhali. Ke konci zápasu se dokázal prosadit i soupeř, když z 25 metrů napřáhl jejich hráč a vymetl šibenici… Bohužel i z této inkasované branky se musíme poučit. Závěrem chci poděkovat našim divákům, kteří nás přišli podpořit, a vytvořili skvělou diváckou kulisu, a hnali nás za vítězstvím, jsem rád, že jsme to dokázali zlomit, a doufám, že na tento výkon navážeme v dalších zápasech.




Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SCHNEIDER Josef, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, který po velkém boji skončí spravedlivou remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích