H. Pikhart 48. (vl.)
M. Pivoňka 63. (vl.)
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny tři góly padly z kopačky hostů, přes to Luby odjíždí s prázdnou


Branky


48. H. Pikhart (vl.) , 63. M. Pivoňka (vl.) - 58. K. Křížek
23

V Horšovském Týnu odehrály Luby poslední kolo v minulé sezóně. Nyní sem mířili na zápas prvního kola. Určitě chtěl napodobit vítězný výsledek z červnového klání. To se ale nepovedlo a i přes to, že všechny góly vstřelily hráči Lub, odjíždí hosté bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se dlouho čekalo na nějký vzruch ať už před bránou Straky nebo na straně hostů Hromady. Domácí sice drželi míč, šancí ale pomalu. Přes to ale dostali domácí výhodu pokutového kopu. Nabídnutou šancí ale pohrdl Jevgenij Čižikov, jehož pokus vytáhl Hromada. Když už se blížil závěr poločasu a vypadalo to na poločasový výsledek 0:0, srazil si míč do vlastní brány hostující Hynek Pikhart, který tak poslal domácí do vedení.

 

 

Začátek druhého dějství se nesl v podobném duchu jako ten první. Domácí měli územní převahu a drželi míč. Opět ale s šancemi šetřili, a tak přišel trest v podobě inkasování. Protiútok, kterých měli v zápase hosté více, proměnil ve vyrovnávací gól Karel Křížek. Nerozhodný stav ale nevydržel příliš dlouho. O pět minut později to byli znovu hosté, kdo rozvlnil síť. Už podruhé v zápase si ale jeden z hostů spletl světové strany a místo domácího brankáře překonal toho svého. Druhým nešťastníkem zápasu se stal Matěj Pivoňka, který upravil skóre na 2:1. Šance na vyrovnání Luby určitě měli. Nepříliš dobrá koncovka ale zapříčinila to, že už žádný gól k vidění nebyl, a Luby si tak odváží těsnou porážku 1:2.

 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, trenér: Po letní pauze nás čekal tým z Lub, věděli jsme že je to důrazný celek, který hraje převážně na rychle protiútoky. V prvním poločase jsme měli míč více na kopačkách, ale do golovych příležitosti jsme se moc nedostávali. Naše finální a predfinálni fáze nebyla dobrá, k tomu jsme nevyužili nařízený pokutový kop, který zlikvidoval Čižikovi hostující brankář, naštěstí si těsně před koncem poločasu do vlastní sítě srazil míč hostující Pikhart a do kabin se šlo za stavu 1:0. Druhý poločas jsme nezačali špatně, míč jsme měli na svých kopačkách a hráli poměrně klidně, občas jsme dělali chyby v rozehrávce, čehož využíval soupeř a chodil rychle do útoku. Z jedné takové akce se trefil hostující Křížek, když se k němu odrazil míč po jednom ze soubojů, zakončoval do prázdné brány. Před námi byla ještě půl hodina hry a my jsme chtěli tři body urvat. Rozhodující trefa na 2:1 přišla  v 63. minutě, kdy si hostující hráč srazil míč do brány po krásné akci z pravé strany hřiště. Potom už jsme Luby do vážnější šance nepustili i když se ještě snažili o vyrovnání.




Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] (40. M. Mašek [-] ) - M. Dibrivnyi [-] , J. Havlíček [-] , J. Černík [-] (86. T. Novák [-] ) , J. Malý [-] , J. Čižikov [-] , D. Slapnička [-] , J. Svárovský [-] , O. Sloup [-] , A. Slinkin [-] , O. Chrž [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Křížek [-] , J. Matějka [-] , D. Vozka [-] (46. D. Beránek [-] ) , M. Pivoňka [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , V. Řeřicha [-] (75. M. Sysel [-] ) , T. Blohmann [-] , H. Pikhart [-] (46. A. Čížek [-] ) , P. Čipera [-]

ŽK: 23. O. Sloup , 49. O. Chrž - 59. V. Petrželka , 80. A. Čížek , 89. P. Čipera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SIROVÝ Václav, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Horšák si to doma pohlídá a vyhraje

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích