1:2
(1:1)
28. Z. Kolek (p.)
73. J. Štrbačka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kaplice zakončila podzim vítězně


Branky


26. L. Schmid - 28. Z. Kolek (p.) , 73. J. Štrbačka
14

K poslednímu utkání podzimní části zavítala kaplická rezerva na hřiště nováčka z Loučovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět se hrálo takzvaně o šest bodů. Hosté se představili v posílené sestavě a některé hráče A týmu, kteří měli o víkendu již volno. Samotný zápas se hrál za nepříjemně sychravého počasí. Přesto se hráči obou týmů, především pak v prvním poločase, snažili hrát kombinační fotbal. V držení míče byli lepším týmem hosté. Ti se také dostávali častěji do zakončení, ale skóre utkání se jim otevřít nepodařilo. Naopak to byli Loučovičtí, kdo se radoval z gólu. Ve 26 minutě hostující zadáci odvrátili míč pouze k domácím, následoval centr ze strany a hlavička nepokrytého Lukáše Schmida do protipohybu brankáře Schneidera – 1:0. Ihned po rozehrávce na polovině hřiště Kapličtí podnikli protiútok, domácí zahráli v šestnáctce nešťastně rukou a pískala se penalta. K jejímu provedení se postavil zkušený Zdeněk Kolek a umístěnou střelou smazal jednogólové manko Spartakovců – 1:1. Brzké vyrovnání bylo patrně klíčové pro konečný výsledek celého střetnutí. Tímto nerozhodným výsledkem skončil i celý první poločas. Po změně stran ubylo fotbalovosti. Naopak přibylo osobních soubojů a zápas byl bojovnější. Přece jenom závěr zápasu se blížil a body chtěly brát oba dva týmy. Velkou možnost strhnout vedení na svou stranu měli hráči Vltavanu, ale ze samostatného úniku neskórovali, hostující gólman Schneider svůj tým podržel. Rozhodlo se sedmnáct minut před koncem střetnutí. Po kombinaci Nowaka s Presniakovem, druhý jmenovaný střílel na branku, gólman Hüttner střelou pouze vyrazil a Jan Štrbačka napálil míč pod břevno – 1:2. Ve zbývajícím čase se domácí snažili o vyrovnání, ale všechny jejich útočné výpady Spartakovci ustáli, aniž by inkasovali. Samotný závěr zápasu pak byl hodně nervózní a hektický, ale výsledné skóre se již neměnilo. Tři důležité body do tabulky si tak připsala kaplická rezerva.


Zaslal Libor Granec



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán): Poslední zápas podzimu jsme chtěli vyhrát, ale bohužel se to nepovedlo. Do vedení jsme se dostali díky gólu Schmida, který hlavou uklidil výborný centr od Dominika Chupíka. O dvě minuty později rozhodčí pískl spornou penaltu a do šatny jsme šli za stavu 1:1. Druhý poločas jsme se do šancí dostávali, ale výborně jsme trefovali golmana, nebo přestřelovali zařízení. Poté dostaneme gól po situaci kdy neodkopneme balón z vápna… Chtěli jsme ještě se zápasem něco udělat ale sudí pískal zvláštně a jeho výkon se nelíbil asi ani jemu, protože nenastavil ani minutu. Podzim končíme na 12. místě což je umístění kde být nechceme a myslím že ani nemáme, věřím že uděláme dobrou zimu a dostaneme se na vyšší příčky.

TJ Spartak Kaplice B
Filip Schneider (brankář): Poslední zápas podzimu jsme chtěli zvítězit a to se nám povedlo i za přispění některých hráčů z A týmu. Prohrávali jsme 1:0, do poločasu se nám povedlo z penalty vyrovnat. Druhy poločas moc šanci nenabídl a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště. Ke konci zápasu jsme dali gól na 2:1 a naštěstí to ukopali do vítězného konce. Chtěl bych pochválit kluky z Loučovic, mají tam mladé a šikovné kluky a troufnu si říct, ze pokud zůstanou pohromadě, můžou příští rok klidně hrát o postup. Za zmínku stojí i výkon rozhodčího, který to podle mě a myslím, ze i ostatních zúčastněných moc nezvládl.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - B. Bäuml [-] , R. Rousek [-] , V. Dudla [-] , J. Kališ [-] (77. J. Vnuk [-] ) , T. Ardó [-] (46. T. Dostál [-] ) , D. Chupík [-] , L. Ardó [-] , O. Šeda [-] , Z. Chupík [-] , L. Schmid [-] (63. J. Peltán [-] )

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - P. Dreiling [-] (46. P. Janura [-] ) , M. Ješina [-] , M. Lhotský [-] (46. J. Fejtek [-] ) , Z. Kolek [-] , P. Gutheis [-] , J. Česák [-] (87. F. Bárta [-] ) , I. Presniakov [-] (75. N. Popov [-] ) , T. Vávra [-] , T. Nowak [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 11. L. Ardó , 18. T. Ardó , 29. M. Hüttner , 42. L. Schmid , 56. J. Žák - 71. T. Vávra , 75. M. Ješina .
Hráči zápasu: J. Štrbačka , F. Schneider .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Písek Martin - VALEŠ Radek, KANZLER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:05

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Václav Hinterhölz
Tip experta: výhra hostů

Kaplice bude chtít v posledním kole určitě bodovat a tak tipuju výsledek 2:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích