T. Kuchta 44. (p.)
D. Novotný 54.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia Jesenice po výhře nad Sázavou stále suverénní


Branky


44. T. Kuchta (p.) , 54. D. Novotný
3

V první polovině září remizovali v Říčanech 0:0, ale od té doby se vezou na vítězné vlně. Fotbalisté Jesenice porazili v sobotním utkání 12. kola déčkové skupiny krajské I.B třídy Sázavu 2:0, zvítězili pošesté za sebou a díky zaváhání Červených Janovic navýšili svůj náskok v čele tabulky už na pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Výsledek je zasloužený, byli jsme od první minuty lepším týmem," říkal po výhře nad Sázavou šestačtyřicetiletý kouč Slavie Pavel Zdanovec.

 

Toho potěšila nejen výhra, ale také další nula v kolonce obdržených gólů. Slávisté udrželi čisté konto počtvrté za sebou a popáté v sezoně. „Defenziva funguje skoro perfektně. Je vidět skvělá součinnost celé obranné formace a jisté výkony brankáře, který poslední zápasy zvládá ve vynikající formě," chválí trenér nejen obranu, ale i gólmana a kapitána mužstva Martina Maška.

 

V poslední době se zvedá i herní projev týmu. „Určitě je o malinko lepší než na začátku sezony, ale já asi nebudu stoprocentně spokojený nikdy," pousmál se šéf jesenického týmu, který naznačil, že je stále na čem pracovat.

 

Proti Sázavě v sobotu otevřel skóre utkání těsně před pauzou Tomáš Kuchta, jenž proměnil nařízenou penaltu. Druhou branku pak devět minut po změně stran přidal navrátilec do sestavy Dominik Novotný, jenž svým osmým gólem v sezoně pečetil modrobílé vítězství. „První gól je vždy důležitý pro další vývoj utkání. Druhý pak přináší uklidnění a lepší kontrolu nad zbytkem zápasu," poznamenal Pavel Zdanovec, kouč fotbalové Jesenice.

 

Ta v aktuálním ročníku získala už 25 bodů a na druhé Uhlířské Janovice, které se na prozatímní stříbrnou příčku dostaly díky debaklu Červených Janovic v Miřeticích (1:6), mají slušný pětibodový náskok. Ten se může snížit (nebo zvýšit) hned za týden, kdy Slavia míří právě na hřiště Uhlířských Janovic. Zápas ve městě, německy Kohl Janowitz v okrese Kutná Hora, je na programu ve sváteční sobotu 28. října od 14.30 hodin.

 

Autor článku: Martin Mangl



Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - M. Beneš [-] (84. P. Potočník [-] ) , R. Kuchta [-] , M. Štěpánek [-] , Š. Kubec [-] , D. Pešl [-] (82. V. Bradáč [-] ) , A. Neumann [-] (79. M. Rak [-] ) , S. Karas [-] (67. J. Bureš [-] ) , D. Novotný [-] (82. A. Novák [-] ) , J. Kopa [-] , T. Kuchta [-]

FK Kavalier Sázava
T. Dytrich [-] - O. Ksandr [-] , M. Svoboda [-] , M. Chrpa [-] , L. Steinocher [-] (79. D. Procházka [-] ) , L. Král [-] , J. Sochor [-] (62. J. Zeman [-] ) , L. Skála [-] , P. Chuchla [-] , T. Koubek [-] , A. Danko [-] (46. A. Brunclík [-] )

ŽK: 10. T. Kuchta , 37. D. Novotný - 14. L. Steinocher , 44. O. Ksandr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řičica Jiří - PEJŠA Tomáš, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:10

Tip: výhra hostů