Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 14:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice po třech prohrách zabraly a porazily Velim


Branky


9

V posledním podzimním kole přivítaly Semice na svém hřišti Velim. Domácí prohráli tři utkání v řadě a to i proti papírově slabším soupeřům. Hosté neprožívají povedenou sezonu, ale poslední dvě utkání v řadě vyhráli a do Semic jeli určitě bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamlach otevřel skóre

Domácí vstoupili do utkání výborně. Ve 3' se dokázal uvolnit kapitán Kamlach a poslal domácí do vedení 1:0! Domácí mohli navýšit skóre v 6', ale Vavroušek sám před brankářem Svobodou v zakončení selhal. Hosté se v prvním poločase do šancí nedostávali a domácí mohli odskočit na rozdíl dvou branek ve 39', ale střela Vavrouška skončila těsně vedle tyče.

Velim pouze snížila

Druhý poločas začal velkou šancí hostující Velimi. Ve 46' dokázal šanci hostů zlikvidovat brankář Sahula. V 51' přihrál domácí Kamlach a Kapička nejprve podklouzl, ale zvedl se a svůj pokus zakončil gólem 2:0! V 54' mohl jít do šance Vavroušek, ale šanci zmařil těžký terén. V rozmezí 60' a 65' domácí svého soupeře zatlačili před vlastní bránu a vytvořili si čtyři velké příležitosti. Největší z nich už byla za zády brankáře Svobody, ale obrana hostů dokázala míč vykopnout z brankové čáry. V 69' už domácí tým zvýšil vedení, když Kubela našel Vavrouška a ten napravil svá zaváhání z první půle 3:0! V 73' zahrál trestný kop Kamlach a na zadní tyči hlavičkoval Bříza přesně 4:0! Hosté se dočkali alespoň jedné branky v 76', když Korenc své zakončení poslal přesně k tyči 4:1! V dalších minutách se už nic závažného nestalo a Semice si výsledek pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Pro nás dnes velmi důležité vítězství, proti kvalitnímu soupeři, navíc posílenému o mnoho hráčů A týmu. I přes opětovné problémy v sestavě, kdy nám chybí někteří kvalitní borci, tak jsme dokázali podat vynikající, bojovný, kolektivní výkon a zaslouženě jsme si došli pro tři body. Chtěl bych dnes opravdu pochválit všechny naše hráče, těžko někoho vyzdvihnout, ale musím zmínit, že naprosto bezchybný, vynikající výkon podal Adam Kubela, který toho dnes strašně moc oběhal, vybojoval spoustu balonů a byl výborný jak do ofenzivy, tak i směrem dozadu.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Po dvou domácích vítězstvích jsme se chtěli pokusit bodovat i venku, ale poslední podzimní zápas se nám nepovedl. Domácí nás v důležitých momentech předčili v přechodové a útočné fázi a vytvořili si několik gólových příležitostí. My jsme kromě gólu v závěru měli největší šance hned na začátku druhého poločasu. Nejprve jsme ve stoprocentní šanci trefili jen brankáře, podruhé nás zastavil v zakončení faul zezadu v prostoru penalty, ta se ale nekopala. Pak předvedli domácí rychlé brejky, které dokázali proměnit. My jsme naopak měli pár takových závarů, ze kterých jsme ale nedokázali nic vytěžit.



Sestavy


AFK Sokol Semice
K. Sahula [-] - Š. Jareš [-] (77. J. Adamec [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , L. Kapička [-] , F. Vavroušek [-] (82. J. Hochman [-] ) , J. Kamlach [-] , V. Kavka [-] , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] (29. T. Kmoch [-] ) , A. Náděje [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - T. Němec [-] , O. Kosina [-] , V. Kopáček [-] (79. L. Vlk [-] ) , A. Korenc [-] , M. Bláža [-] - M. Kasal [-] (80. J. Zajíc [-] )

ŽK: 72. T. Němec , 85. T. Kmoch .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Souček Tomáš - ŽÁČEK Pavel, KULANDA Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jakub Šaroch
Tip experta: výhra domácích

Velim to bude mít těžké v Semicích, tak proto věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích