Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Dobrá potvrdila proti Švermovu roli favorita, dvakrát se trefil hráč minulého kola Stříška


Branky


9

V sobotu se proti sobě postavily celky ze Švermova a Velké Dobré. Lépe ze zápasu vyšel hostující celek, který dokázal hned čtyřikrát skórovat a vyhrát o tři branky. Domácí naopak opět prohráli a dál se propadají tabulkou. Za hosty se dvakrát trefil hráč minulého kola Stříška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek a tři góly

Start utkání byl od obou celků velmi rozvážný, nikdo nechtěl udělat chybu. Hostující celek byl spokojen s povrchem, protože mu tráva vyhovuje více a tak hrál s lehkostí. Domácí jsou samozřejmě na svůj povrch zvyklí, takže jim nedělal problém. Hostující celek byl v úvodu trochu aktivnější a zvládl si vypracovat tutovku, ze které vzešel i první gól. Po krásně zahraném přímém kopu Mertlíka se do míče hlavou opřel Andruchovič, který překonal gólmana Truhláře a bylo to 0:1. Pro Švermov ne úplně nejlepší situace.

 

Domácí ale na úvodní branku zvládli hned o osm minut později zareagovat. Po chybě hostující obrany, která se velmi lacino zbavila míče, se do šance dostal Vaněk a povednou střelou nedal brankáři Kindlovi šanci - 1:1. Poté se ale iniciativy opět ujali hosté z Velké Dobré. Po centru do vápna z pravé strany se do zakončení snažil dostat Havlíček. ale brankář domácích ho nešetrným způsobem poslal k zemi - byla z toho penalta. Té se ujal Stříška, který ji s klidem proměnil a upravil skóre na 1:2. Žádná další branka už v prvním poločase nepadla a můžeme se tak volně přesunout do poločasu druhého.

 

Potvrzení hostující výhry

Hrálo se na těžkém terénu, což týmům nijak moc nevyhovovalo. Dlouhou dobu se v zápase žádná další branka nenaskytla a mohli jsme tak být pouze svědky domácích pokusů o zvrácení zápasu ve svůj prospěch. Hosté se snažili vstřelit další branku, aby se uklidnili, ale až do 70. minuty se jim to nepodařilo. Poté se ale Dobrá dokázala potřetí prosadit. Stříška potáhnul míč až k brance domácích, kde ho naservíroval Havlíčkovi a ten se nemýlil - 1:3. Poslední gól přidali hosté v 74. minutě a opět u toho byl Stříška. Získal balón, přihrál, podnikl sprint dopředu a po centru Kolmistra dokázal míč dostat za záda Truhláře - 1:4.

 

Po posledním gólu Dobré se role udavače tempa ujali domácí, ale nebylo jim to k ničemu platné. Žádná další branka už nepadla a tři body si tak odnesli spokojení hosté, kteří si stále drží výborné postavení v tabulce. Švermov naopak v této sezóně stále tápe.



Ohlasy k zápasu



FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: 4:1 z venku je za mě paráda. Ve finále jsme měli jen dva lidi na lavici, spousta hráčů bylo nemocných nebo zraněných. I tak zápas dopadl podle našich představ, chtěli jsme tři body a šli jsme si pro ně. Soupeř nás občas zlobil, ale my jsme byli lepší. Začátek byl z naší strany opatrnější, soupeř byl lepší jen v úplném závěru po našem čtvrtém gólu.



Sestavy


TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - M. Hlavsa [-] , P. Černý [-] , T. Vysloužil [-] - T. Marek [-] , A. Nedvěd [-] , T. Vydra [-] (79. Š. Neuman [-] ) , V. Steinbach [-] - O. Frühauf [-] (71. . El [-] ) , O. Vaněk [-] , M. Říha [-] (61. A. Starý [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - R. Stříška [-] , P. Ondrášek [-] , F. Dejčmar [-] (77. M. Linhart [-] ) , M. Servus [-] , J. Mertlík [-] , V. Kolmistr [-] , T. Andruchovič [-] (65. K. Přibyl [-] ) , D. Strnad [-] , M. Zelenka [-] , R. Havlíček [-]

ŽK: 70. O. Vaněk .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KURKA Miloš - KUBEČKA Matěj, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 12:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:00
Adam Byrtus

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Velká Dobrá na velkém hřišti ve Švermově nezaváhá. Pokud teda domácí nebudou chytrý a nevezmou soupeře na malou umt.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:12
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:01

Tip: výhra hostů