Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenný skalp pro kladenské mladíky, Abrhamovi svěřenci přehráli bezzubou Kosoř


Branky


74. P. Nehoda (p.) , 92. M. Brož - 3. J. Bokša , 28. T. Jankovský , 38. M. Blažek , 61. J. Slabý
4

Rezerva Kladna nedokázala zvítězit už čtyři zápasy po sobě. Zlomit nepříznivou sérii chtěli svěřenci Tomáše Abrhama na půdě favorizované Kosoře, a to se jim po doposud možná nejlepším výkonu v probíhajícím ročníku podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující dominance

Kladnu vyšel začátek utkání na výbornou, jelikož se hned ve 3. minutě radovalo z vedení. Po centru z rohového kopu se hlavou prosadil Jakub Bokša.

 

Hosté v prvním poločase dobře kombinovali, byli nebezpeční a svého soupeře přehrávali.

 

Ve 28. minutě se navíc dostali do dvoubrankového vedení. Po kombinační akci se povedenou střelou zpoza vápna prezentoval Tomáš Jankovský, který zvýšil na 2:0 pro Kladno.

 

O deset minut později vedli výborně hrající fotbalisté hostujícího celku už 3:0. Nechytatelnou střelou zpoza vápna se mezi úspěšné střelce utkání zapsal také aktivní Michal Blažek.

 

Kladenská rezerva tak po skvělém výkonu v první půli vedla po pětačtyřiceti minutách na půdě Kosoře 3:0.

Dva pokutové kopy

Ve druhém poločase už to od hostů taková dominance nebyla, i tak hráli ale nadále velice dobře, byli lepší než soupeř a dostávali se do šancí.

 

Po hodině hry vedlo Kladno 4:0. Po rychlé křídelní akci a sklepnutí ze strany se trefil Jan Slabý.

 

V závěrečných minutách se ke slovu začali dostávat také hosté, kteří měli k dispozici penaltu. Tu ale neproměnil zkušený kapitán Milan Černý, který tak podtrhl kosořský zmar v dnešním klání.

 

V 74. minutě kopali po faulu hostujícího brankáře domácí druhou penaltu. K té se postavil tentokrát Patrik Nehoda, jenž dokázal snížit na 1:4.

 

Kladno poté mělo několik šancí, aby navýšilo vedení, to se mu ovšem nepovedlo.

 

Naopak domácí dokázali těsně před koncem zápasu upravit skóre. Konečný výsledek utkání na 4:2 pro B-tým Kladna stanovil po centru ze strany přesnou hlavičkou kosořský Marek Brož.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko: Z naší strany tam nebylo vůbec nic, byli jsme trapní. Hosté byli rychlejší, dynamičtější a přehráli nás naprosto v suchém triku. Od nich to byl nádherný výkon.

SK Kladno B
Radek Duda: Těší mě tři body, které jsme potřebovali. Ještě více mě ale těšila ta hra. I domácí příznivci nás po utkání pochválili, že jsme předváděli dobrý fotbal. To potěší srdce každého trenéra.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - M. Černý [-] , Z. Sláma [-] (46. A. Janoušek [-] ) , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , M. Šácha [-] (76. J. Slunéčko [-] ) , J. Křemen [-] , M. Folejtar [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

SK Kladno B
J. Ševce [-] - J. Bokša [-] (91. A. Klvaň [-] ) , O. Justra [-] (84. O. Čermák [-] ) , J. Slabý [-] , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] , T. Král [-] (84. T. Čapek [-] ) , Š. Kácl [-] , M. Veiner [-] (63. J. Duda [-] ) , M. Blažek [-] , T. Jankovský [-] (63. T. Daníček [-] )

ŽK: 65. J. Bokša , 68. O. Justra .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pudil Václav - STEJSKAL Jaroslav, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jiří Vydra
Tip experta: remíza

Myslím, že souboj zkušeného a mladého týmu skončí remízou.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza