D. Abreu 87.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2023 14:30

14.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rui dovedl tým k výhře


Branky


87. D. Abreu
7

Ve 14. kole pátečního odpoledne se Frýdek-Místek představil na půdě rozjetého Znojma. Lipina si během celého utkání vytvořila několik gólových situací, které nedokázala proměnit a v závěru utkání sama inkasovala. Frýdeckomístečtí tak smolně prohráli 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Na začátku utkání přišel centr Rubého na zadní tyč, ale hlavička Massaniece pouze dolétla do připravených rukavic Škugora. O chvíli později musel poprvé zasahovat také Lasák, ale míč s jistotou vyrazil zpět do pole. Ve 28. minutě přišla největší šance domácích v první půli. De Almeida Parede Neto se po centru z rohu protlačil ke hlavičce, ale tu na brankové čáře reflexivně vyrazil válcovenský gólman. Pět minut před poločasovou přestávkou přišla také velká příležitost Frýdku-Místku. Neumann skvělou přihrávkou do vápna našel zcela volně sbíhajícího Hykela, ale ten sám před brankářem vůbec netrefil míč! První část utkání tak branku nepřinesla.

Gól před koncem

Do druhé půle vstoupila Lipina velmi aktivně. V 50. minutě mohl po rohovém kopu využít zmatku v pokutovém území Massaniec, ale jeho přízemní pokus orazítkoval tyč! Desetiminutový tlak Válcoven nakonec posléze povolil. V 63. minutě se Neumann napřáhl zpoza šestnáctky, ale znojemský gólman nadvakrát míč zkrotil. Dvacet minut před koncem vytáhl Lasák další skvělý zákrok a to po střele z otočky De Almeida Paredeho Nety. Fotbal postrádá logiku, což se potvrdilo v 87. minutě. Po jednoznačném tlaku Válcoven ve druhé části zápasu přišel lob Nety za obranu, kde z voleje zakončil přesně k tyči Rodrigo Abreu De Sá Vilela a zajistil tak domácím těsné vítězství 1:0. Znojmo tak pokračuje na vítězné vlně a v průběžné tabulce se dostává na 4. místo. Frýdek-Místek zůstává na 10. pozici.



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Trenér Rui Miguel Félix Amorim Reis: „Těžký zápas, ale vyhráli jsme a to je nejdůležitější. Teď budeme odpočívat a užívat si, že kluci pilně pracovali.“

MFK Frýdek-Místek
Trenér Robert Pištěk: „Kluky hned na začátku pochválím, protože náš výkon měl vysoké parametry jak do ofenzivní části tak defenzivní. Bohužel naší obrovskou převahu, hlavně ve druhém poločase jsme nedokázali přetavit v gól. Co se stalo v závěru, kdy opět dostaneme gól po brejku z naší standardky, to nechápu. Nyní je důležité, že hrajeme hned ve středu a můžeme to odčinit.“



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - D. Abreu [-] , . De [-] , S. Rocha [-] , M. Kilibarda [-] (91. F. Pálfi [-] ) , B. Abdellaoui [-] (65. L. Lukčo [-] ) , . De [-] , . Neto [-] , . Carneiro [-] , S. Ivanovič [-] , A. Trajkovič [-] (74. C. Frigerio [-] )

MFK Frýdek-Místek
K. Lasák [-] - P. Rubý [-] , A. Gorčica [-] , T. Hykel [-] , D. Bialek [-] , M. Obuch [-] , T. Janjuš [-] (83. P. Halda [-] ) , M. Neumann [-] (72. P. Střelec [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , R. Coufal [-]

ŽK: 26. S. Rocha , 37. D. Abreu - 37. D. Bialek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - NÁPRAVNÍK Jan, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Ondřej Mihalík
Tip experta: výhra domácích

Za mě výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:26

Tip: výhra domácích