5:2
(2:1)
28. T. Barkov
77. R. Dedič (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 10:15

14.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Baníku přejelo Třinec


Branky


10. R. Šudák , 40. F. Maksić (vl.) , 54. R. Šudák , 74. . Reteno , 87. . Reteno - 28. T. Barkov , 77. R. Dedič (p.)
9

Nejlepší možnou odpověď dala třetiligová záloha na porážku se Zlínskem. Aspirantovi na postup do druhé ligy Třinci na Bazalech nastřílela pět branek a udržela si v čele MSFL čtyřbodový náskok na druhý Uničov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól

Do dresu se rezervy se po dlouhodobější zdravotní absenci oblékli i Eldar Šehić a Robert Mišković a Baník se po úvodním seznamování dokázal prosadit z první akce zápasu. První, ale parádní! Po zisku míče na vlastní polovině se na dvě kolmé přihrávky Holaně a Miškoviče dostal sám před gólmana Šudák a po nejednoduchém zpracování balonu ve sprintu dokázala ještě levačkou přesně zamířit pod břevno. Další možnost měl Baník ve 20. minutě: Málek se uvolnil na velkém vápně a pravačkou pořádně protáhl Fabisze, který však balon vyrazil. Pak ale domácí zaváhali uprostřed hřiště, Třinec vyrazil do brejku, a i když Holíkovu ránu dokázala obrana zblokovat, odražený míč skončil před Barkovem, který prostřelil Kubného. Baník ale kontroval podobně: na půlící čáře vystihl rozehrávku hostů, a i když z první vlny se Šudák neprosadil, následně se z dálky do míče opřel Holaň a jeden z třineckých obránců balon tečoval do protipohybu brankáře.

Penalta

Baník pokračoval v dobrém výkonu i ve druhé půli a Šudák po krásném Holaňově pasu překonal Fabisze potřetí. Dvacet minut před koncem se po měsíci vrátil do sestavy uzdravený Elekana a po třinecké chybě a Šudákově přihrávce už po pěti minutách zvýšil na 4:1. Pak korigoval z penalty Dedič, ale v závěru opět udeřil Elekana a završil nečekaně jasnou výhru Baníku na 5:2.



Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - R. Šudák [-] , M. Abdoulkarim [-] (82. M. Bitta [-] ) , M. Málek [-] (72. . Reteno [-] ) , Z. Říha [-] , R. Miškovič [-] (63. Š. Hapal [-] ) , E. Šehić [-] (63. J. Drozd [-] ) , S. Grygar [-] (82. M. Temel [-] ) , D. Holaň [-] , P. Měkota [-] , D. Krupička [-]

FK Fotbal Třinec
A. Fabisz [-] - A. Bouguetouta [-] , F. Maksić [-] , L. Holík [-] (88. P. Bartůněk [-] ) , O. Machuča [-] , M. Vlachovský [-] , V. Brak [-] , N. Zinhasovič [-] (60. R. Dedič [-] ) , M. Samiec [-] (75. V. Vučičevič [-] ) , T. Barkov [-] (60. C. Clement [-] ) , T. Omasta [-]

ŽK: 85. R. Šudák - 92. F. Maksić .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Dorušák Petr - ŘEZNÍČEK Tomáš, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Boráň

Expert: Ondřej Mihalík
Tip experta: výhra domácích

Baník si domácí zápas pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:26

Tip: výhra domácích