Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2023 17:30

14.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Karviňáci si vezou z Hranic všechny body!


7
Čtyři góly nasázela rezerva MFK domácím Hranicím a z Olomouckého kraje veze jasnou výhru 4:1, o kterou se zasloužili čtyři střelci - Zedníček, Ayaosi, Vinicius a Kauan Carneiro. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Hostů

Svěřenci Marka Bielana s Radimem Grussmannem potvrzovali od úvodního hvizdu roli jasného favorita! Karvinští hráli výhradně na domácí polovině a už ve čtvrté minutě šli do vedení po hezké střele Martina Zedníčka levou nohou na zadní tyč. Převaha ve hře byla zjevná, stejně tak síla na míči. Hosté si byli vědomi, že domácí celek je může překvapit pouze po standardních situacích – a stalo se. Po jednom rohovém kopu skvěle zasáhl Ondřej Mrózek. Hráči MFK na trávníku kralovali a v prvním poločase se prosadili ještě jednou. Po střele z dálky mohl slavit gól Emmanuel Ayaosi, který na navedl míč a ten skončil v síti.

 

Kontaktní gól

Hranice duel po změně stran zdramatizovaly kontaktním gólem po rohovém kopu, kdy si Dohnálek naběhl na přední tyč a snížil. Slezany to však nijak nepoznamenalo, dále hráli svou hru a snahu domácích pozorná defenziva vždy bez problémů ubránila či přerušila. V závěrečné dvacetiminutovce se hráčům karvinské rezervy podařilo dotáhnout jeden brejk a potrestat domácí i z rohového kopu. Nejprve Vinicius po přihrávce Doležala vstřelil třetí gól a šest minut před koncem se do vzduchu zavěsil uzdravený stoper Kauan Carneiro a hlavou přidal čtvrtý gól.  Další gól již nepadl, ač se domácí sympaticky snažili hrát až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího.



Ohlasy k zápasu



MFK Karviná B
Trenér Marek Bielan: „Zasloužené vítězství u soupeře, který chtěl hrát a nebyl zalezlý na své polovině. V prvním poločase jsme prakticky hráli na jednu bránu, gólman Mrózek nás však jednou podržel po rohovém kopu. Inkasovaný gól zkraje druhé půle nás nepoznamenal, nakonec naši Brazilci přidali ještě dva góly. Pochvala dnes míří hlavně za Martinem Doležalem, který nám hodně pomohl v útoku i při obranných standardních situacích.“



Sestavy


SK Hranice
Š. Spurný [-] - J. Rolinc [-] , O. Berčík [-] (84. J. Beňa [-] ) , D. Koláček [-] (72. L. Hapal [-] ) , P. Červenka [-] (66. M. Vymětalík [-] ) , D. Grygar [-] (84. M. Kuchař [-] ) , A. Jasenský [-] , R. Kundrát [-] (66. V. Pak [-] ) , V. Cverna [-] , P. Vavřík [-] , A. Dohnálek [-]

MFK Karviná B
O. Mrózek [-] - M. Doležal [-] , M. Bielan [-] , M. Hošek [-] (53. . Carneiro [-] ) , . Guimaraes [-] (71. P. Brzóska [-] ) , M. Ojora [-] , F. Antovski [-] , E. Ayaosi [-] (85. D. Jurga [-] ) , A. Ražnatovič [-] (71. M. Molitorisz [-] ) , M. Zedníček [-] , D. Motyčka [-] (85. R. Fukala [-] )

ŽK: 78. L. Hapal - 66. D. Motyčka , 75. E. Ayaosi .
Počet diváků: 327. Rozhodčí: Julínek Jiří - MACHOREK Jakub, CIESLAR Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Boráň

Expert: Ondřej Mihalík
Tip experta: výhra hostů

Tady bych věřil Karviné, hraje nahoře a bude se chtít dostat na první místo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:26

Tip: výhra hostů