2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nadějný začátek, hořký konec


Branky


9

Nedotáhli dobře rozehraný duel, ztratili těsné vedení a popáté za sebou v MSFL klopýtli. Fotbalisté Zlína B v sobotním zápase 13. kola třetí ligy neuspěli v Rosicích, kde šli sice v úvodu druhé půle po brance střídajícího Fojtů do vedení, pak ale dvakrát během tří minut inkasovali a po gólech Přerovského a Goje venku padli 1:2. Parta kouče Jana Jelínka je v neúplné tabulce třináctá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda nuda, šeď šeď

Jeho tým neodehrál v Rosicích špatný zápas, kvůli nedůslednosti ve druhé půli ale přišel o další body. Přitom hostům patřil vstup do utkání i celá první půle. Z herní převahy ale nedokázali nic zásadního vytěžit. Ševci se i tak dostali do tří nebezpečných zakončení. Po standardní situaci mohl skórovat obránce Jura, stejně jako Švach a Bobčík se ale neprosadil. Rosice v úvodní části příliš nebezpečné nebyly. Celkově toho první půle moc nenabídla.

Otočka

Nevýrazné domácí nakopla až inkasovaná branka ve 48. minutě, kdy se prosadil střídající Fojtů. Slovanu vyšlo střídání. Rosice zvýšily agresivitu, zlepšily pohyb a jednoduchou hrou začali mladé ševce přetláčet. Vyrovnání zařídil v 74. minutě Přerovský, bleskový obrat dokonal šťastnou trefou Goj. Zlíňané se sice ve zbytku utkání snažili urvat alespoň bod, do Baťova města se však vraceli s prázdnou. Slovan si závěrečnou čtvrthodinu pohlídal, ševcům v tabulce odskočil na tři body.



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Trenér Jelínek: „Je to škoda. Měli jsme na to, abychom tam získali nějaký bod. Domácí nás ale ve druhé půli přehrávali po stranách hřiště, kde jsme nestíhali. Po vstřelené brance jsme navíc přestali úplně hrát a začali pouze nakopávat balony dopředu, takhle se ale prezentovat rozhodně nechceme,"



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - F. Matula [-] (56. T. Dobrovodský [-] ) , P. Goj [-] , E. Sedláček [-] (70. D. Přerovský [-] ) , M. Novotný [-] , A. Fila [-] (79. T. Praks [-] ) , J. Koláčný [-] (70. K. Kulík [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] (56. F. Němeček [-] ) , T. Zezula [-]

FC TRINITY Zlín B
Š. Bachůrek [-] - T. Slovák [-] , M. Slouk [-] , F. Jura [-] , M. Švach [-] (72. R. Ovesný [-] ) , M. Hartman [-] , A. Číž [-] (46. T. Fojtů [-] ) , M. Mlýnek [-] (81. R. Hamalčík [-] ) , L. Bobčík [-] , P. Kulíšek [-] , Š. Polášek [-] (81. V. Mlýnek [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - SLABÝ Jiří, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:07
Petr Boráň

Expert: Jakub Drozd
Tip experta: výhra hostů

Zlín zvládne zápas v Rosicích, taky mají zajímavý tým a věřím, že pokud předvedou výkon jako proti nám, tak nebudou mít problém.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:57

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 16:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:26

Tip: výhra domácích