2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2023 14:30

12.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Cizinci přehráli Třinec


Branky


6

Jihomoravané, kteří v průběhu sezony už třikrát sáhli k trenérské změně, se v posledních zápasech zvedají. Zatímco Znojmo chtělo potvrdit remízu na půdě vedoucí Ostravy, Třinečtí nastoupili s cílem vyhrát druhé utkání za sebou, což se jim v probíhajícím ročníku podařilo zatím jen jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas domácích

Trenér Třince Martin Pulpit mírně promíchal sestavu, na hrotu se od první minuty představil Vanja Vučićević a do výchozí jedenáctky se vrátil uzdravený Lukáš Holík.

 

Třinečtí začali aktivně, ale z územní převahy nic nevytěžili. Naopak Jihomoravané z první střely na bránu skórovali, k tyči se trefil Bakr Sadiq Abdellaoui – 1:0. Chvíli nato domácí vypálili ještě jednou, ale brankář Adamuška stál na správném místě a míč ukryl do koše. Na opačné straně tvrdě střílel Maksić, jeho tečovaná rána z větší vzdálenosti skončila v náručí brankáře Škugora.

 

Gól v poslední desetimutovce

Po obrátce se obraz hry příliš nezměnil. Třinečtí fotbalisté i nadále měli míč ve své moci a posílali do vápna jeden centr za druhým. Než se naplnila hodina hry, svůj tlak dokázali zúročit. Bouguetouta přihrál Dedičovi, ten poslal před bránu přízemní centr a Martin Vlachovský zblízka vyrovnal na 1:1. Krátce předtím se hosté zlobili na sudího Julínka, který nepotrestal pokutovým kopem evidentní podražení Clementa uvnitř pokutového území. Hosté pokračoval v náporu a hledali cestu vedoucí ke druhému úspěchu. Málem ji našel Clement, avšak zhruba ze dvou metrů napálil brankáře Škugora a stav se nezměnil. Stalo se to až v 83. minutě – po ojedinělé akci domácích. Hosté ji přerušili faulem, po kterém následoval trestný kop. Stoper Wilker Rocha Santos byl u míče dříve než vybíhající brankář Třince a jeho hlavička zapadla do sítě – 2:1.

 



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - D. Abreu [-] , . De [-] , S. Rocha [-] , M. Kilibarda [-] , B. Abdellaoui [-] (62. L. Lukčo [-] ) , . De [-] , . Neto [-] (75. D. Pereira [-] ) , . Carneiro [-] (88. F. Pálfi [-] ) , S. Ivanovič [-] , A. Trajkovič [-]

FK Fotbal Třinec
J. Adamuška [-] - A. Bouguetouta [-] , F. Maksić [-] , L. Holík [-] (75. N. Zinhasovič [-] ) , O. Machuča [-] (87. P. Bartůněk [-] ) , C. Clement [-] , M. Vlachovský [-] , D. Straňák [-] (46. R. Dedič [-] ) , M. Samiec [-] (84. T. Barkov [-] ) , V. Vučičevič [-] (46. V. Brak [-] ) , T. Omasta [-]

ŽK: 20. . Neto , 36. S. Rocha , 57. . De , 64. D. Abreu - 11. M. Samiec , 76. O. Machuča , 92. F. Maksić .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Julínek Jiří - MAREK Daniel, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:09

Tip: výhra domácích