0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neporazitelnost pokračuje


Branky


6

Ve 12. kole přivítal Uherský Brod na svém hřišti neporaženého lídra z Ostravy. Baník sice utkání zvládl, ale Brod si v v zápase proti ostravanům nevedl vůbec špatně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougolový poločas Baníku

Baník od úvodu soupeře zatlačil a vytvořil si územní převahu. Že se nevyplácí dávat Jakubu Drozdovi příliš prostoru před pokutovým územím, dostali domácí pocítit ve 13. minutě, když se ostravský záložník nádherně opřel z 20 metrů do míče a projektil skončil pod břevnem domácí brány. Uherský Brod se pak více osměloval, ale rychle přišla další krásná akce Baníku: Říha ve 22. minutě zatáhl akci po levé straně, jeho centr prošel napříč vápnem až na pravou stranu ke Krupičkovi, který ho parádním obstřelem z voleje uklidil k tyči. Baníkovci se uklidnili a pokračovali v aktivním výkonu. Málek ve 25. minutě rychle vytáhl míč na střed a jeho prudkou ránu k tyči domácí brankář zneškodnil.

 

Lehká úprava skóre

Do druhé půle vstoupili domácí s větší vervou a prvních pět minut obléhali hostující pokutové území. V 50. minutě ale utekl po pravém křídle Krupička a jeho přihrávku na malé vápno zužitkoval Jamiu pohotovou i efektní patičkou - 0:3. Domácí už poté nedokázali v zápase nijak zareagovat či snížit stav, tudíž si Baník připsal další výhru a pokračuje v neporazitelnosti.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Trenér Šebesta: „Minule to od nás bylo hrozné, nyní lidé náš výkon i přes porážku ocenili. Bylo to od nás o sto procent lepší. Pokud ale proti takto kvalitnímu soupeři neproměníme takové vyložené šance, nemůžeme pomýšlet na úspěch,"

FC Baník Ostrava B
Trenér Josef Dvorník: "Musím říct, že zápas jsme zvládli velmi dobře. Bylo to náročné těžkým terénem, bylo to i hodně nervózní, ale hráči na to reagovali velmi dobře a věnovali se hře. Dali jsme tři krásné góly, kluci ty situace vyřešili opravdu parádně. Ač se zdá, že hrajeme s týmy z konce tabulky a mělo by to být jednoznačné, tak na hřišti to tak samozřejmě není a každý zápas začíná za stavu 0:0. Byli jsme ale koncentrovaní, věděli jsme, co chceme hrát a dokázali to v zápase realizovat."



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - M. Lorenc [-] , M. Michalec [-] (70. P. Motal [-] ) , M. Leskovjan [-] , M. Votava [-] (56. P. Konečný [-] ) , K. Obadal [-] , M. Mančík [-] (56. J. Škultéty [-] ) , T. Martiš [-] (46. S. Bulko [-] ) , J. Obdržálek [-] (83. T. Zábojník [-] ) , T. Masař [-] , M. Novotný [-]

FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - R. Šudák [-] (73. M. Temel [-] ) , M. Abdoulkarim [-] (56. M. Bitta [-] ) , M. Málek [-] (65. D. Látal [-] ) , Z. Říha [-] , S. Grygar [-] , Š. Hapal [-] , J. Drozd [-] (73. . Ferreira [-] ) , D. Holaň [-] , P. Měkota [-] , D. Krupička [-]

ŽK: 78. K. Obadal , 86. M. Novotný , 93. P. Motal - 1. P. Měkota , 78. Z. Říha .
Počet diváků: 242. Rozhodčí: PROSKE Zbyněk - MANKOVECKÝ Tomáš, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:09

Tip: remíza