Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2023 15:00

11.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: výhra přes zranění


Branky


9

11. Kolo Třinec doma přivítal Blansko, trenér Pulpit vinou zranění musel udělat pár změn a postrádal některé hráče, přesto si Třinec v zápase vedl velmi dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočení skóre

O první a poslední střelu na bránu Třince v úvodním dějství se hned v první minutě po Sedlákově přihrávce postaral Gimsay, Adamušku však příliš neprověřil.N a druhé straně po Samiecově pobídce pohotově pálil Zinhasović, ale mířil jen do Nešetřilovy náruče. Vzápětí se hosté radovali, po rohovém kopu preopadl míč na zadní tyč, kde si ho srazil do sítě Ondřej Machuča – 0:1. Vyrovnání měl na kopačce Vlachovský, který se probil do pokutového území a tvrdě vypálil. Míč však skočil mimo. Chvíli nato už domácí jásali. Omasta přesně našel nabíhajícího Zinhasoviće, jeho střelu Nešetřil skvěle vyrazil, ale na doklepnutí pohotového Adama Bouguetouty už byl krátký – 1:1. Po spolupráci Omasty s Vlachovským se do palebné pozice dostal Bouguetouta, tentokrát však měl navrch Nešetřil. V dalších minutách hráči Blanska vyrobili dvě hrubky v rozehrávce. Po první pálil těsně mimo Clement, po druhé Barkov nastřelil pouze protihráče. Svěřenci trenéra Pulpita se druhé branky přece jen dočkali. Stoper Straňák podnikl ofenzivní výlet, před vápnem se rozhodl pro přihrávku na Nedžada Zinhasoviće, který poslal domácí do vedení – 2:1.

Žluté karty

Druhé dějství třinečtí fotbalisté zahájili další loženkou – míč putoval na Omastu, ten přenesl hru na Bouguetoutu, jenž však vypálil těsně vedle. Na konci zdařilé souhry Omasty, Zinhasoviće a Bouguetouty byl chvíli poté Barkov, ale Nešetřil jeho ránu z úhlu dokázal vyrazit na roh. Vzápětí Barkov vyslal do vyložené šance Clementa, ten se dostal do zakončení, ovšem Nešetřil se vytasil s dalším výtečným zákrokem. Těsně předtím, zhruba deset minut po změně stran, se k druhé střele v zápase dostali hosté z Blanska. Jambor našel Studeného, ale s jeho střelou z otočky si vybíhající Adamuška věděl rady. Po hodině hry opět zavládla radost v domácím táboře. Z levé strany přilétl centr, nepokrytý Adam Bouguetouta napřáhl a trefil přesně ke vzdálenější tyči – 3:1. Další tutovky se už neujaly, protože hostující gólman se překonával. Nešetřil postupně zkazil radost Barkovovi, střídajícímu Vučićevićovi i Clementovi. Ve dvou sto procentních příležitostech se zjevili Vučićević i Omasta, jenže z tutové parkety přestřelili branku. Hosté mohli utkání zdramatizovat, ale Studený pálil vedle a po jeho druhé střele na čáře zakročil Vlachovský.

Druhý poločas byl i docela vyhrocený, padlo v něm dohromady sedm žlutých karet.



Ohlasy k zápasu


FK Fotbal Třinec
Trenér Martin Pulpit: „Do utkání jsme nevstoupili dobře, dostali jsme gól po rohovém kopu na první tyč, dali jsme si ho sami. Poté se nám povedlo ještě do poločasu skóre otočit a po změně stran jsme mohli přidat další branky. Pak jsme z takové „neakce“ zvýšili na 3:1. Neříká se mi to snadno, ale naše mužstvo nemá kondici na celé utkání. Nejsem trenér, který se na něco vymlouvá, ale po této stránce tým není dobře připraven. Posledních patnáct minut mě znovu stálo asi dva roky života, z lavičky jsme to spíše uřvali. Teď se budeme připravovat na těžké utkání ve Znojmě.“




Sestavy


FK Fotbal Třinec
J. Adamuška [-] - T. Barkov [-] (69. V. Vučičevič [-] ) , F. Maksić [-] , T. Omasta [-] , A. Bouguetouta [-] (92. P. Bartůněk [-] ) , C. Clement [-] (86. N. Brodziansky [-] ) , M. Vlachovský [-] , D. Straňák [-] , N. Zinhasovič [-] (86. R. Dedič [-] ) , M. Samiec [-] , O. Machuča [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - M. Kamenský [-] , M. Gimsay [-] (52. S. Studený [-] ) , F. Smrčka [-] , K. Jaroš [-] (86. M. Psota [-] ) , M. Sedlák [-] , D. Jambor [-] (86. R. Foltýn [-] ) , F. Kocůrek [-] (52. T. Černý [-] ) , F. Holman [-] (52. J. Tulaydan [-] ) , O. Porč [-] , T. Feik [-]

ŽK: 62. T. Omasta , 68. M. Samiec , 76. N. Zinhasovič , 86. J. Adamuška - 58. F. Smrčka , 60. J. Tulaydan , 76. D. Kubica .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - GREČMAL Michal, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:42

Tip: výhra domácích