1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:15

9.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Defenzivní taktika a jediný gól


Branky


7

Baníkovci dostáli v 10. kole MSFL roli favorita a na domácím trávníku na Bazalech udolali Hranice. Tuhý odpor soupeře dokázali zlomit až dvacet minut před koncem krásnou trefou Michala Málka. Znamená to, že v čele soutěže má béčko už šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hosté podle předpokladů přijeli s defenzivní taktikou a jejich blok mohli baníkovci překonat rychlým gólem už v 5. minutě, jenomže po výborné průnikové přihrávce Elekany sám Drozd ztroskotal na Tomečkovi. Hranicím sázka na obranu a standardní situace dlouho vycházela. A mohla být úplně dokonalá, kdyby ve 20. minutě Rolincův gólový volej po rohu nevytáhl Kubný mimo tyče. Jinak byl obraz hry prakticky neměnný: Baník na míči, na útočné polovině a dobývání hranické obrany. Do ní ovšem pronikal velmi lopotně. Když se to ve 41. minutě povedlo Elekanovi, zazářil znovu Tomečka a jeho ránu vyrazil.

 

Skvělý Tomečka a aktivní Málek

Gólové parametry měla rovněž Málkova dělovka, i tu po hodině hry vychýlil rukou nad bránu pozorný Tomečka. Nakonec si Baník v 70. minutě poradil postupným útokem, dlouhou přípravnou kombinací, po níž se někde na dvaceti metrech uvolnil aktivní Málek a umístěnou střelou k tyči otevřel skóre. Baníkovci mohli záhy pojistit vedení, jenomže Tomečka Samuelovu ránu k tyči opět vytěsnil. I přes tuto neproměněnou možnost si ale rezerva připsala další tři body, hosté její těsný náskok žádnou nebezpečnou střelou neohrozili.

 



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Trenér Josef Dvorník: "Do zápasu jsme šli s cílem co nejrychleji vstřelit branku, abychom trochu otevřeli soupeřovu obranu, ale to se nám nepodařilo. I přesto, že jsme měli velkou šanci Drozdem hned v páté minutě. Soupeř velmi dobře bránil, byl precizní v defenzívě. Naše hra v prvním poločase postrádala větší přesnost. Ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb, přesnost na míči v ofenzivní fázi a v 70. minutě Málek velmi dobře vyřešil situaci velmi pěknou střelou."




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - M. Málek [-] (93. J. Struhař [-] ) , Z. Říha [-] , F. Kaloč [-] , J. Klíma [-] (46. O. Chvěja [-] ) , J. Drozd [-] , D. Holaň [-] (59. R. Šudák [-] ) , . Reteno [-] (77. Š. Hapal [-] ) , . Ferreira [-] , P. Měkota [-] , D. Krupička [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - P. Vavřík [-] , L. Hapal [-] , D. Opatřil [-] (77. F. Markovič [-] ) , J. Rolinc [-] , A. Dohnálek [-] , P. Červenka [-] (62. V. Pak [-] ) , J. Beňa [-] , D. Grygar [-] , A. Jasenský [-] , D. Koláček [-] (81. M. Kuchař [-] )

ŽK: 55. Z. Říha , 87. . Ferreira - 82. L. Hapal , 89. F. Markovič .
Počet diváků: 283. Rozhodčí: Silný Zdeněk - GREČMAL Michal, HABERMANN Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích