2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Redka a remíza


Branky


7

Měli namále, ale v hodovém duelu zachránili alespoň bod. Fotbalisté Uherského Brodu v sobotním zápase 9. kola MSFL proti Blansku prohrávali po prvním poločase 0:2, po změně stran ale výsledek brankami Masaře a Michalce srovnali. Na obrat ale ani po vyloučení hostujícího Smrčky v 69. minutě nedosáhli, remízu 2:2 ale museli brát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Blansko

Slovácký celek šel do utkání bez marodů Obdržálka a Bulka, ale s velkým odhodláním urvat před vlastním publikem všechny body. Jako první zahrozil hostující Sedlák, z 25 metrů mířil ovšem nepřesně. Broďané odpověděli šancí Michalce, který mířil ve výhodné pozici nad. Hosté nepříjemnou chvíli přečkali a ve 21. minutě šli do vedení. Sedlák si před šestnáctkou soupeře narazil míč s Jamborem a přihrál do ještě výhodnější pozice Tulajdanovi, který pálil přesně. Vzápětí mohli hosté přidat druhý gól, ale Jambor po akci Gimsaye a přihrávce Sedláka zakončil mimo. Blansko mělo v této pasáži jasně navrch. V další šanci se po rohu ocitl Chyla, jeho střelu za malým vápnem zblokoval jeden z obránců. Další ránu Porče vyrazil brankář Somberg, který si poradil i s pokusem Tulajdana. Blansko podruhé udeřilo na konci první půle. Feikův centr odvrátila domácí obrana jen k Porčovi a ten z voleje napálil míč nechytatelně k levé tyči. Broďané zahrozili dvěma střelami Votavy, skóre 0:2 se ovšem nezměnilo.

Hluk v šatně domácích

Před druhou půlí musel domácí trenér Šebesta pořádně zvýšit hlas, což se nakonec vyplatilo a hráči si do druhého poločasu vzali slova trenéra k srdci. Blansko mělo i po změně stran herně navrch, bylo nebezpečnější, ale bojující domácí nedorazilo. Gimsaye ve velké šanci skluzem odzbrojil obránce a následná dorážka Jambora směrovala do rukou Somberga. Ještě větší příležitost měl o minutu později Sedlák, proti brodskému brankáři ovšem neuspěl. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Feikovu křížnou střelu uvnitř vápna Somberg vyrazil a dobíhající Tulajdan v dorážce mířil nepřesně. Po zahozených šancích hostů přišel na druhé straně trest. Michalec se prosmýkl po pravé straně a jeho křížná střela zapadla přesně za levou tyč. V 68. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán Smrčka. Blansko i v deseti hrozilo, klidně mohlo vyhrát, Broďané už ale vydřený bod nepustilo.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Trenér Zdeněk Šebesta: „Blansko má velkou kvalitu. V minulých zápasech se mu sice nedařilo dávat góly, ale po dvou výhrách bylo na vlně. Jsem rád, že jsme ho alespoň takto přibrzdili. Sice jsme v tabulce pravdy minus dva body, ale vzhledem k průběhu utkání musíme bod brát. Na hody se doma neprohrává, po prvním poločase to ale zavánělo ostudou, průšvihem,“ „Musím uznat, že jsme narazili na opravdu kvalitního soupeře, který měl výbornou především levou stranu. Těžko jsme je chytali, ale nakonec jsme utkání celkem zvládli,“ dodal Šebesta.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - P. Konečný [-] (46. P. Motal [-] ) , M. Michalec [-] , M. Leskovjan [-] , M. Votava [-] (84. T. Zábojník [-] ) , K. Obadal [-] , M. Mančík [-] (93. R. Kovařík [-] ) , T. Martiš [-] , T. Masař [-] , M. Lorenc [-] (87. V. Straňák [-] ) , M. Novotný [-] (84. J. Škultéty [-] )

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - J. Tulaydan [-] , M. Sedlák [-] , D. Jambor [-] (84. F. Čejka [-] ) , O. Porč [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-] , M. Kamenský [-] , M. Gimsay [-] , F. Smrčka [-] , K. Jaroš [-] (79. S. Studený [-] )

ŽK: 47. M. Leskovjan , 54. P. Motal , 67. M. Novotný , 77. T. Masař - 15. O. Porč , 40. T. Chyla , 46. F. Smrčka , 50. K. Jaroš , 75. M. Kamenský . ČK: 68. F. Smrčka .
Počet diváků: 286. Rozhodčí: Malimánek Marek - MACHOREK Jakub, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích