2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Dva góly Rogožana a redka


Branky


7

9. kolo nabidlo souboj Frýdlantu se Startem Brno. Frýdlant se nutně potřebuje odpoutat od dna tabulky, to Start tlačí na druhé příčce zatím suveréní ostravský Baník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v prvním poločase

Prvních patnáct minut byl průběh vyrovnaný, poté hosté přebrali iniciativu, tlačili se do zakončení z čehož vytěžil v 24. minutě gól Rogožan. Start se poté tlačil dál do zakončení a mohl přidat klidně i druhou branku, nakonec se tak ale nestalo. Naopak domácí v 38. minutě skórovali z rohového kopu zásluhou Škoríka, který srovnal stav utkání. Frýdlant se také tlačil do zakončení, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracoval, tudíž poločas skončil remízou 1:1.

Druhý gól a druhá žlutá karta

Hosté i v druhé půli tlačili, snažili se vedení strhnout na svou stranu, což se jim v 61. minutě po krásné individuální akci Rogožana povedlo. Jen o dvě minuty později byl Rogožan po druhé žluté kartě nucen předčasně odejít do sprch. V 68. minutě poslal trenér Šrámek do hry Adama Varadiho, Frýdlant soupeře zatlačil a snažil se srovnat stav utkání. To se nakonec povedlo v 82. právě Varadimu, který z lavičky srovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Trenér Šrámek: „Na hřišti jsme nechali vše, bohužel ta kvalita někdy převyšuje naše schopnosti. Kádr máme strašně mlaďoučký, bude to chvíli trvat, než si ti mladí kluci na tak vysokou soutěž přivyknout. Musí si to prostě sednout,“ začal s hodnocemí domácího zápasu trenér Martin Šrámek. „Bod ale bereme! Dvakrát jsme prohrávali, dvakrát srovnali. První jejich gól byl smolný, tam se míč k jejich hráči příznivě odrazil. Ten druhý byl ovšem jako z učebnice, fotbalově prostě geniální,“ pochválil práci Rogožana, který má na svém kontě třináct prvoligových startů za brněnskou Zbrojovku. „Po jeho vyloučení jsme sice srovnali, ale zatím na takové soupeře herně nestačíme. Musíme to pak nahrazovat bojovností a pak nám chybí ten potřebný klid na kopačkách. Věřím, že se to ale bude zlepšovat, jen potřebujeme čas. Myslel jsem si sice, že to půjde rychleji, ale už před sezonou jsme věděli, že to bude i letos boj o každý bodík,“




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Svatonský [-] (83. L. Levčík [-] ) , M. Hladík [-] , O. Škorik [-] (68. A. Varadi [-] ) , J. Blahuta [-] , D. Kedroň [-] , J. Mikulenka [-] (61. Š. Byrtus [-] ) , P. Literák [-] , J. Jiříček [-] , S. Pejša [-] , D. Zogata [-] (46. R. Šafner [-] )

TJ Start Brno
F. Chmiel [-] - M. Avdić [-] , M. Szewieczek [-] , M. Sedlo [-] , Š. Žalud [-] - S. Vantuch [-] (77. L. Kaláb [-] ) , R. Matulka [-] , L. Rogožan [-] , P. Duda [-] - Š. Šumbera [-] (94. M. Březina [-] ) , M. Zikl [-] (81. D. Havlín [-] )

ŽK: 22. M. Hladík , 25. J. Jiříček , 90. A. Varadi - 36. L. Rogožan . ČK: 63. L. Rogožan .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - MAYER Jan, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů