Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 16:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice slaví těsnou výhru nad Palhancem


Branky


6

V dohrávce 14. kola se setkaly týmy Palhance a Otic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice otočily první poločas

Zápas byl od začátku vyrovnaný, ale v 9. minutě poslal Palhanec nenápadný křižný centr na Davida Stoniše, který dostal balón za záda Bukovského 1:0. Odpověď přišla za 3 minuty, kdy přetažený centr Brázdila doputoval k Uvírovi, který placírkou poslal balón do brány 1:1. O pět minut později Brázdil utekl po straně a z chybou domácího golmana skončil míč v bráně 1:2. Před koncem poločasu Brázdil poslal centr do pokutového území, který po pár odrazech doskákal před Reznera, který využil zmatku před brankářem domácích a přes hlouček hráču poslal míč do branky 1:3.

 

Palhanec se snažil zvrátit zápas

V 79. minutě se ke střele dostal David Stoniš a jeho střelou nedal Bukovskému žádnou šanci 2:3. Hned o minutu později během útočné akce Otic se ke střele dostal Brázdil, který poslal střelu z šestnáctky na zadní tyč Voldán si na střelu sáhl, ale míč přece jen skončil v síti 2:4. V 88. minutě vystřelil Meier pomalou střelu na Bukovského, ale Bukovský zachyboval a míč vykopával až za brankovou čarou, v tom se strhla potyčka mezi hráči o tom, jestli gól opravdu padl, ale nakonec gól byl uznán 3:4. V závěru kopal Palhanec roh a šel po srovnání v zápase, ale Lupova hlavička skončila mimo tři tyče.



Sestavy


TJ Palhanec
J. Voldán [-] - J. Jaroš [-] , O. Pavelka [-] , V. Dobrotka [-] , M. Meier [-] , A. Said [-] , M. Stoniš [-] , D. Hendrych [-] , D. Stoniš [-] , I. Pyszczyk [-] , D. Lupa [-]

TJ Otice
D. Bukovský [-] - F. Tománek [-] , M. Uvíra [-] , D. Kosmál [-] , D. Brázdil [-] , D. Luzar [-] , T. Rezner [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , M. Smija [-] , O. Holčapek [-]

ŽK: 40. M. Meier , 71. D. Stoniš , 87. M. Stoniš - 87. D. Luzar .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - ZYGULA Jakub (N), PÁCHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Petr Sláma
Tip experta: výhra hostů

Otice jsou kvalitnější než Palhanec a jednoznačně je porazí.

Tip: výhra hostů