Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov si hravě poradil s Větřkovicemi


Branky


5

Slavkovské Béčko vyjíždělo na venkovní sobotní zápas do Větřkovic. Slavkov přijel s trochu oklešťenou sestavou, kde zkušené metadory výborně nahradili mladíci z dorostu. Před nástupem na hřiště se na hostující střídačce mluvilo o taktice a bylo upozorňováno na to, že to nebude jednoznačný zapas. Jenže opak byl pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov získal náskok o 7 branek již v prvním poločase

Už v 2. minutě poslal hostující do vedení Najser. V 7. Minutě se prosadil dorostenec Slunský a gólové hody pro hostující mohly začít. Domácí Vetřkovice nevypoušteli souboje a pořád se tlačili do zakončení z nakopávaných balónů za obranu na domácího kapitána Chlebika, který si vylámal zuby na hostujicím gólmanovi Borčovi. Hosté se do konce prvního poločasu trefili ještě 5 krát a domácí odcházeli do šaten se skloupenou hlavou.

Tah na jednu bránu

Domácí přišli na druhý  poločas za stavu 0:7 a vůbec nesložily zbraně. Hned v 50. minutě propadl nakopávaný balón za obranu na domácího kapitána Chlebika, který střelou k tyči snížil skóre na 1:7. Přestože hosté trochu povolili, podařilo se jim dvakrát skórovat a navýšili skóre na 1:9. Hostující nepřestávali odstřelovat domácí branku, ale domácí gólman Daniel Šťastný si se sřelami hostujících poradil. To jakoby nakoplo domácí, kdy opět balónem za obranu si poradil domácí kapitán Chlebik a v 67. minutě snížil stav na 2:9. To hostující hráče nenechalo chladnými a začali sázet jeden gól za druhým. Zápas tak opět řídili hostující hráči, kteří se zastavili na konečném výsledku 2:14. I když výsledek tomu nenasvědčuje, klobouk dolů před výborným výkonem domácího gólmana Daniela Šťastného po celých 90 minut utkání.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
D. Šťastný [-] - P. Lichovník [-] , R. Střílka [-] , D. Pretsch [-] , J. Hopp [-] , J. Beinhauer [-] , M. Dubový [-] , D. Rychter [-] , J. Hluchý [-] , L. Chlebík [-] , A. Vymazal [-]

TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - D. Slavík [-] , L. Ulrich [-] , Š. Rychlý [-] , T. Vícha [-] - L. Soška [-] , O. Marek [-] , J. Král [-] , O. Zahel [-] - M. Slunský [-] , A. Najser [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - MIČKA Petr (N), KOVALČÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Jan Kolder
Tip experta: výhra hostů

Po minulé vydřené těsné výhře, si bude chtít Slavkov na oslabených Větřkovicích spravit chuť a přivezou si 3 body

Tip: výhra hostů