Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov se proti Melči zapotil


Branky


8

Ve 24. kole se utkaly týmy Slavkova a Melče, zpočátku to vypadalo jako velmi jednostranný zápas, ovšem opak byl pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov si rychle vybojoval vedení

Slavkov vstoupil do zápasu opět výborně a v 7. minutě se prosadil krásnou střelou domácí útočník Ulrich - 1:0. Tlak Slavkova pokračoval a o minutu později se prosadil po akci na pravé straně Marek, který umístil míč k pravé tyči bezmocného Schroma - 2:0. To nebylo vše a plodnou čtvrt hodinu zakončil brankou domácí kanonýr Najser a navýšil náskok Slavkova na rozdíl 3 golů - 3:0. Melč působil odevzdaně, ale zpět do hry ho vrátil hostující veterán Rusňák, který využil chyb v domácí obraně a podél Borče doputoval míč až do brány - 3:1. O tři minuty později a téměř identické situaci se na Borče řítil stejný hráč a opět domácímu brankáři nedal šanci - 3:2. A to nebylo vše, uběhlo pár minut, kdy Rusňák dostal krásný balón za obranu a na Borče šel úplně sám, avšak Borč jej fantasticky vychytal.

Útočník Rusňák dal ještě Melči šanci

O poločase udělal Slavkov pár změn a druhý poločas měl více ze hry a soupeře prakticky k ničemu nepouštěl, ale většinu šancí a dlouhých míčů dobře sbíral jistý brankář Schrom. Na hlavičku pravého beka Rubého z 65. minutě byl krátký a Slavkov opět navýšil své vedení - 4:2. Slavkov svého soupeře tlačil a po faulu v pokutovém území dostal výhodu penalty, avšak kapitán Slavík přestřelil hostující bránu. Běžela 86. minuta a Rusňák zkompletoval svůj hattrick při protiútoku a dal Melči ještě naději na body - 4:3. Slavkov už si zápas pohlídal a připsal si další 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - D. Slavík [-] , D. Kubala [-] , F. Kvarčák [-] , T. Rubý [-] - A. Najser [-] , O. Marek [-] , F. Štýbar [-] , R. Klement [-] - L. Ulrich [-] , M. Gavenda [-]

TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - M. Rusňák [-] , K. Pail [-] , J. Trubl [-] , V. Škrobánek [-] , O. Wáleczek [-] , T. Vícha [-] , T. Švihálek [-] , J. Matýsek [-] , J. Nimrichter [-] , V. Machura [-]

ŽK: 39. T. Rubý , 45. A. Najser .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - KOVALČÍK Michal (N), CHRENO Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vojtěch Glos

Expert: Daniel Potepa
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým vyhraje bez větších potíží.

Tip: výhra domácích