1:5
(1:1)
3. T. Rezner (p.)
46. M. Uvíra
62. T. Rezner
65. D. Brázdil (p.)
78. M. Uvíra
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice přejely Větřkovice


Branky


41. J. Vavroš - 3. T. Rezner (p.) , 46. M. Uvíra , 62. T. Rezner , 65. D. Brázdil (p.) , 78. M. Uvíra
9

Ve 23. kole se sehrál zápas mezi Větřkovicemi a Oticemi. Otice ze zápasu vyšly mnohém lépe a svého soupeře naprosto přejely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice do zápasu vstoupily ve vysokém tempu

Otice nalétly na Větřkovice již v úvodu, když Tománek utekl domácí obraně, Blaheta situací hasil pouze faulem v pokutovém území a sudí odpískal penaltu, ke které se postavil Rezner, který se nemýlil 0:1. V 7. minutě využil Chlebík špatně postavené obrany hostů, ale jeho střela skončila mimo bránu. Otice se tlačily čím dál tím víc na bránu, ale nedokázaly překonat brankáře Šťastného, který si poradil se slabou střelou Reznera. Ani ne o dvě minuty později po sólovém nájezdu Otýpky se skóre neměnilo. Ve 17. minutě prošel Tománek domácí obranou, ale jeho střela skončila vedle. Ve 21. minutě po rohovém kopu se prosadil Otýpka, ale sudí odpískal Otýpkovi útočný faul, což se mu nelíbilo a po rozmluvě z toho měl žlutou kartu. O pár minut později Rezner zachytil chybnou nahrávku Rychtra, ale jeho střelu zastavil Šťastný. Ve 37. minutě Otýpka znovu šel sám na golmana, ale znovu neuspěl navíc si přivodil zranění takže musel střídat. Ve 41. minutě kopali domácí roh a v šestnástce hostů zavládl zmatek, z kterého se dokázal nejdřívé vzpamatovat Vavroš, který z úhlu prostřelil gólmana Weisse 1:1.

Otice svůj náskok zvýšily

Otice zažily skvělý start druhého poločasu, kdy po kombinaci na středu hřiště se dostal k míči Uvíra a prostřelil gólmana Šťastného 1:2. V 55. minutě kopali domácí přímý kop, ale ten skončil ve zdi. V 62. minutě Otice kopaly další přímák a Rezner se z něj tentokrát nemýlil 1:3. V 65. minutě byl faulován Kurka v pokutovém území a sudí nařídil penaltu, ke které se netradičně postavil Brázdil, který poslal balón k pravé tyči 1:4. V 70. minutě po faulu domácích Otice rychle rozehráli Hanslík sklepl Brázdilovi, který byl faulován, ale rozhodčí penaltu nenařídil. O dvě minuty později kopaly Otice další přímák a Černoch doslova objal Hanslíka a povalil ho k zemi, ale sudí znovu penaltu nenařídil. V 78. minutě prošel Uvíra přes obranu domácích a prostřelil golmana domácích 1:5. V 82. minutě nacentroval Rezner do pokutového území, kde Brázdil z těžkého zakončení bránu přestřelil. V závěrečných minutách zápasu po rohu Smija balón netrefil a Brázdil trefil akorát brankáře Šťastného.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
D. Šťastný [-] - D. Rychter [-] , L. Chlebík [-] , P. Lichovník [-] , J. Bria [-] , P. Černoch [-] , J. Hopp [-] , R. Ferenc [-] , J. Beinhauer [-] , M. Dubový [-] , J. Hluchý [-]

TJ Otice
K. Weiss [-] - F. Tománek [-] , L. Otýpka [-] , M. Uvíra [-] , O. Kurka [-] , D. Luzar [-] , V. Kober [-] , T. Rezner [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , O. Holčapek [-]

ŽK: 22. L. Otýpka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - ČERMÍN Josef (N), MACHURA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vojtěch Glos

Expert: Daniel Glos
Tip experta: výhra hostů

Větřkovice budou chtít napravit své poslední zápasy doma, avšak věřím více ve výhru hostujících Otic.