3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice doma vyhrály, tentokrát proti Melči


Branky


7

Pojďme se společně podívat na to jak dopadl soubouj mezi Oticemi a Melčem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice zahazovaly tutovky a vyrovnání Melče

První minuty nepřinesly žádnou zajímavou šanci až ve 13. minutě byl faulován Rezner v pokutovém území a sudí penaltu odpískal. K pokutovému kopu se postavil Gorčica a s přehledem proměnil 1:0. Na druhé straně pálil Lindovský, ale střela dolétla pouze do rukavic Černohorského. V 19. minutě po faulu na půli hřišti zahrával Melč přímý kop a vysoký balon doputoval k Matýskovi, který dostal míč za gólmana domácích 1:1. Hned o chvíli později mohl jít Melč do vedení, ale Škrobánek byl neúspěšný v souboji 1v1 s domácím gólmanem. Otice zahazovaly velké tutovky, po centru Reznera se objevil před brankářem Schromem nikým nehlídaný Smija, který ovšem čekal tak dloho se střelou až nakonec pálil jen do tyče. Následně potom Devátý poslal centr do pokutového území, kde Otýpka pálil pouze do boční sítě. Dokonce i Devátého sólo přes 4 hráče Melče skončilo u gólmana Schroma. V 37. minutě udělal hostující gólman Schrom chybu v rozehrávce, kterou zachytil Rezner, ale jeho střela do odkryté brány neskončila mezi třemi tyčemi. Ve 42. minutě Kurka dojel skluzem gólmana Schroma a vznikla menší potyčka mezi hráči Otic a Melče rozhodčí se rozhodl rozdat po žluté kartě na každé straně.

Otice přidaly dvě branky

Hned v úvodu druhého poločasu se Kurka snažil nacentrovat z pravé strany, ovšem jeho střílený centr skončil překvapivě Schromovi v brance 2:1. V 56. minutě po kombinaci na středu hřiště mohly Otice zvýšit vedení, ale Uvíra pálil vedle. O pár minut později Kudla napráhnul z půlky hřiště a jeho razantní střela skončila v rukách gólmana domácích. O chvíli později se Pristaš dostal ke střele po kombinaci s Devátým, ale Schrom vytáhl luxusní zákrok. V 83. minutě ztratil Melč míč a Devátý sklepnul Pristašovi, který se prosadil a korunoval na 3:1. V závěru utkání po kombinaci na pravé straně se k míči dostal Bukovský, který místo střely ještě nahrál Hanslíkovi, který poslal střelu do gólmana Schroma.



Sestavy


TJ Otice
O. Černohorský [-] - P. Devátý [-] , L. Otýpka [-] , M. Uvíra [-] , D. Kosmál [-] , O. Kurka [-] , D. Luzar [-] , T. Rezner [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , M. Smija [-]

TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - O. Chreno [-] , F. Mikulinec [-] , J. Kudla [-] , V. Škrobánek [-] , O. Wáleczek [-] , T. Švihálek [-] , J. Nimrichter [-] , J. Matýsek [-] , V. Machura [-] , K. Palzer [-]

ŽK: 42. L. Otýpka - 30. J. Schrom , 41. P. Kuča , 70. T. Švihálek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - ŠKROBÁNEK Martin (N), ONDERKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vojtěch Glos

Expert: Matěj Židek
Tip experta: výhra domácích

Povinná výhra domácích.

Tip: výhra domácích