1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecké béčko prodloužilo svou sérii bez prohry už na 5 zápasů


Branky


8

Pojďme se společně podívat na zápas mezi Melčem a Hradcem nad Moravicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melč začal lépe

První poločas zápasu byl v režii domácích. Po mnoha chybách hostujících hráčů si domácí vytvořili řadu brankových příležitostí. Domácí se dostali do vedení v 19. minutě, kdy opět hosté udělali chybu a Chreno z blízkosti prostřelil Kachtíka – 1:0. O chvíli později se domácí mohli radovat znovu, když zahrávali přímý kop a před hostující brankou se sám objevil Rusňák, ale jeho střela z malého vápna se otřela jen o Břevno. Poté ještě nastřelil Rusňák tyč hostující branky. Stejně tak dopadla v závěru střela hostujícího Častulíka. Kdyby domácí proměnili všechny své šance, mohlo se jít do šaten minimálně za stavu 3:0.

 

Hradec srovnal krok

Druhý poločas začal tak jak první skončil, tedy nevyužitými šancemi domácích. Hra se nám pomalu vyrovnávala, když hosté hrozili převážně z brejku, které ale domácí obrana stačila ve finální fázi zneškodnit. Trest za nevyužité šance pro domácí přišel v 64. minutě, když hostující Scholtz našel centrem Waignera a ten neměl žádný problém hlavou míč dopravit do prázdné branky – 1:1. Po vstřelení branky se snažili hosté hru vyrovnat, ale často chybovali a nabízeli tak šance domácím, kteří ale pokračovali již ve starých kolejích a všechny akce zahodili. Rozhodnutí zápasu přišlo v poslední minutě, když domácí Rusňák viděl druhou žlutou a následně se musel klidit do šaten. Krátké oslabení skvěle využil Častulík, když v 89. minutě po závaru v šestnáctce domácích napálil balon za záda Schroma – 1:2.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Hradec nad Moravicí B
Marek Feilhauer (trenér Hradce nad Moravicí "B"): Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, Melč nás tlačil a měl mnoho šancí, které nevyužil. My jsme z minima vytěžili maximum. Dnes nevyhrál lepší, ale šťastnější tým.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - L. Škrobánek [-] , O. Chreno [-] , V. Škrobánek [-] , M. Rusňák [-] , O. Wáleczek [-] , T. Švihálek [-] , P. Kuča [-] , P. Binar [-] , V. Machura [-] , K. Palzer [-]

TJ Hradec nad Moravicí B
L. Kachtík [-] - D. Matějek [-] , M. Kalužík [-] , N. Lichý [-] , L. Scholtz [-] , Z. Častulík [-] , N. Struž [-] , D. Trunčík [-] , R. Dušek [-] , M. Fischer [-] , R. Kellner [-]

ŽK: 18. V. Machura , 45. O. Chreno , 48. M. Rusňák - 43. Z. Častulík , 60. D. Matějek , 67. L. Scholtz . ČK: 89. M. Rusňák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - ŽUREK David (N), MANDERLA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Jan Hanslík
Tip experta: výhra hostů

Hradec je rozjetý. Melč jim neudělá problém.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů