Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžký zápas Slavkova proti Deštné


Branky


6

Zápas druhého týmu tabulky s posledním předvídalo jednoznačnou záležitost pro hosty, ale opak byl pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Domácí hrozili především z dlouhých nakopávaných balónu a hosté se snažili o kombinační hru, kde však naráželi na zataženou obranu domácích. Ve 21. minutě se po centru z pravé strany od Rubého prosadil kapitán Pavelek, který hlavou zády k bráně dokázal míč dostat mezi rukavice brankáře Deštné a hosté šli do vedení - 0:1. Ve 25. minutě se po akci Tesaře na pravé straně dostal míč na stranu druhou a Trlica tvrdou střelou z hranice vápna nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:1. V 38. minutě mohl jít Slavkov do vedení, ale střela Cahela z dvaceti metrů skončila pouze na tyči.

Slavkovští rozhodli až k závěru

Do druhého poločasu vstoupil Slavkov lépe a v 50. minutě neudržel domácí brankář střelu Štýbara a hostující útočník Najser měl s dorážkou poměrně jednoduchou práci 1:2. V 58. minutě dostal míč do vápna z pravé strany Tesař a propálil z blízkosti hostujícího brankáře Klementa - 2:2. Běžela 58. minuta a roh Ulricha se dostal do vápna, kde se k němu dostal Rubý a ke své asistenci přidal i gól - 2:3. V 83. minutě se domácí Trlica odhodlal ke střele z dálky a Klement musel ránu vyškrábnout na rohový kop. Probíhala 87. minuta a po chybě domácího stopera se dostal do šance Štýbar, který uháněl na brankáře osamocen a ránou po jeho levé ruce mu nedal šanci - 2:4. Deštná nesložila zbraně a nevinný nákop domácích z půlky propadl do vápna, kde z otočky střelou k levé tyči snižoval domácí Lhotský - 3:4. Více už se nestalo a favorit ze Slavkova se na výhru natrápil více než si před zápasem vůbec představil.



Sestavy


TJ Sokol Deštné
R. Schuster [-] - M. Hrdlička [-] , O. Pospěch [-] , R. Lhotzký [-] , T. Liška [-] , J. Kamrád [-] , R. Tesař [-] , A. Gábor [-] , O. Šimon [-] , P. David [-] , F. Trlica [-]

TJ Sokol Slavkov B
A. Klement [-] - D. Slavík [-] , D. Kubala [-] , T. Rubý [-] , F. Kvarčák [-] - D. Pavelek [-] , F. Štýbar [-] , D. Vrbický [-] , O. Marek [-] - A. Najser [-] , L. Ulrich [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - DOROCIAK Ondřej (N), GAVENDA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vojtěch Glos

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Slavkov potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů