2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 13:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec nad Moravicí nezaváhal proti Vávrovicím


Branky


7

Domácí se snažili kombinovat a hosté zase spoléhali na rychlý přechod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec nad Moravicí si v prvním poločase vytvořil náskok jedné branky

Začátek byl téměř bez šance. Domácí se dostali do slibné šance po rohovém kopu a hlavičce Duška, ale Mička chytil. Přibližně v 15. minutě se dostal po nanarážečce se Schreiberem do zakončení Brigula, ale jeho střela šla těsně vedle. Následně Schreiber zamotal hlavu domácím obráncům, dostal se do šestnáctky, kde tvrdou nahrávkou našel Foltýna, ale ten ve velké šanci nezakončil. Z následného protiútoku se dostal míč k Machurovi, který obehrál 2 protihráče a zakončil k tyčí. Následně se po závaru a zavahání hostujícího gólmana dostal před prázdnou bránu Matějek, ale zahrál míč rukou a bylo po šanci. Těsně před poločasem se do dobré šance dostal Brigula po centru Kleina, ale chyběl mu krok k dobrému zakončení.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domácí si nenechali vedení utéct

Ve druhé půli domácí rychle zvýšili když využili špatnou rozehrávkou Kleina a po sérií přihrávek zakončil Častulík k tyči. Domácí měli ještě pokutový kop, který Fischer neproměnil. Fischer stal v dobré šanci po odraženém míči, ale vůbec netrefil bránu. Úspěšnější byl Smolek, ale jeho fantasticky vychytal Mička v závěru měli hosté jenom střelu Kozáka, kterou si gólman domácích pohlidal.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK NOVA Vávrovice B
Trenér: Předvedli jsme dobrý týmový výkon a dělali domácím velké problémy. Snad naše hra zápasu prospěla. Soupeř byl v zakončení odvážnější a úspěšnější, proto vyhrál.



Sestavy


TJ Hradec nad Moravicí B
J. Waigner [-] - N. Struž [-] , D. Trunčík [-] , D. Machura [-] , L. Hruška [-] , R. Dušek [-] , M. Fischer [-] , O. Pracný [-] , L. Scholtz [-] , D. Matějek [-] , R. Kellner [-]

FK NOVA Vávrovice B
M. Mička [-] - L. Foltýn [-] , P. Šimeček [-] , D. Škopek [-] , J. Schreiber [-] , D. Brigula [-] , M. Schlehofer [-] , R. Bartusek [-] , J. Otipka [-] , R. Schreiber [-] , M. Repaský [-]

Počet diváků: 44. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - NOVÝ Petr (N), KADULA Kryštof (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vojtěch Glos

Expert: Daniel Omámik
Tip experta: výhra domácích

Favorizuji domácí.

Tip: výhra domácích