Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice nezaváhali proti Palhanci


Branky


5

Holasovice se po podzimní přestávce předvedli před domácími fanoušky. Proti Palhanci berou 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z přímého kopu a následná otočka

Hned ze začátku utkání jsme viděli Holasovice lepším týmem než Palhanec. První větší šanci měli již ve 20. minutě. Ve 26. minutě vstřelil Ivan Pyszczyk gól z přímého kopu, ze vzdálenosti 22 metrů. Hned za 3 minuty dokázali domácí srovnat, to když Jiří Dehner vyslal do uličky mezi dva obránce Davida Dehnera, z pozice pravého křídla zatáhl míč do šestnactky a nacentroval před bránu na Kubu Kramného, který míč se štěstím uklidil do brány. Ve 31. minutě později stejná akce z druhé strany, kdy Jakub Kramný tentokrat plachl po lajně, nádherně přihrál pod sebe, kde skóroval Jakub Machel. Lukáš Fischer v prvním poločase předvedl dva parádni zákroky, kdy chytil dva jisté goly.

 

Tah na jednu bránu

V druhém poločase měl jasnou převahu tým domácích. Po několika narážečkach se David Dehner dostal k míči a přihrál na třetí gól, střídajícímu Alešovi Schreirovi. Čtvrtý gól padl po chybě brankáře, který chtěl udělat na útočníka Holasovic kličku, ale o míč přišel a Jakub Machel, tak vsítil druhy gól v zápase a stav byl 4:1. Poslední gól padl v 90. minutě, kdy z rohu vápna krásně vymetl šibenici levačkou Aleš Schreier.

 

 


Sestavy


TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - J. Kramný [-] , J. Machel [-] , L. Richter [-] (55. K. Kramný [-] ) , A. Schreier [-] , V. Bordovský [-] , J. Dehner [-] (15. M. Krištof [-] ) , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] (62. J. Fojtík [-] ) , A. Mosler [-] , M. Dehner [-]

TJ Palhanec
L. Fischer [-] - J. Jaroš [-] (30. Z. Capinský [-] ) , J. Mentzik [-] (60. J. Zygula [-] ) , D. Kubíš [-] , V. Dobrotka [-] , M. Meier [-] , M. Stoniš [-] , D. Hendrych [-] , D. Stoniš [-] , I. Pyszczyk [-] , D. Lupa [-]

ŽK: 25. M. Krištof , 50. V. Bordovský .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: RUČKA Jakub - DEHNER Filip (N), VRBICKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vojtěch Glos

Expert: Daniel Omámik
Tip experta: výhra domácích

Domácí se budou chtít po ne moc povedeném podzimu zvednout a tlačit na vrchní příčky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích