Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka mezi Vávrovicemi a Větřkovicemi


Branky


5

Zápas mezi Vávrovicemi a Větřkovicemi nám přinesl spoustu zajímavých šancí a plno gólu, pojďme se na to teď společně podívat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 branky za pouhé 2 minuty

Vávrovice měli dobrý úvod do zápasu, 2 střely mezi tyče, jenže pro brankáře chytatelné, následně Vávrovice z individuální akce Kleina po levé straně vstřelili vedoucí branku v 11. minutě. Prakticky po půl minutě bylo vyrovnáno, kdy domácí kontrolovali míč, ale Škopek netrefil zpětnou přihrávku a hosté z brejku pohotově skórovali. Pak nastalo 15 minut, kdy byli hosté lepší a měli několik akcí potažmo střel, které létaly kolem tyčí domácího týmu. Z úplně neviné akce, kdy hosté zahrávali aut z poloviny hřiště se přes tři přihrávky dostali do velkého vápna a akci dokončili do brány 27. minuta. Ve 40. minutě domácí tým vyrovnal, kdy nejdříve neprošla Kleinova přihrávka na Schlehofera, ale míč se k němu znova odrazil a on střelou k tyči vyrovnal na 2:2.

Domácí zaspali začátek druhého poločasu

Začátek druhého poločasu se domácím nevyvedl. Soupeř se zmocnil na půlce míče, i když útočil v početní nevýhodě, tak přes 3 přihrávky dokázal vstřelit branku. Domácí mohli hned odpovědět a po skvělém uvolnění se dostal sám před brankáře hostů Schlehofer, ale i když dostal 2 příležitosti skórovat, nikým nebráněn, tak nechal vyniknout brankáře hostí. Jak se již ve fotbale říká nedáš dostaneš, prakticky hned z protiútoku si domácí nepohlídali odražený míč ze středu hřiště a hosté se střelou z dálky ujali vedení o 2 branky. Do hry se dostali v 65. minutě, kdy využili standartní sitauci a Hanel dorážel po pěkné akci do prázdné brány. Kolem 78. minuty domácí, soupeři opět darovali branku. Sudí přerušil hru kvůli ležícímu hráči týmu Vávrovice, dal míč rozhodčího hostům a hráči Vávrovic jej nechali hrát, on nikým neatakován prošel k velkému vápnu, kde prostrčil na druhého útočníka a ten zase prostrčil míč kolem brankáře, dal na 5:3. Posledních 10 minut domácí tlačili, měli pár rohů, ale hosté si všechno pohlídali a nenechali si utéct dvoubrankové vedení.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice B
Trenér: Začali jsme velice dobře, byli jsme aktivní a dostali se do vedení. Vyrovnávací gól přišel brzy a po jeho obdržení jsme psychicky odpadli, vypadli jsme s tempa a dostali jsme druhou branku. Soupeř pak polevil a dostal nás svou pasivitou opět do hry a my ji využili k vyrovnání. Začátek druhé půle byla katastrofa, dali jsme soupeři 2 branky a my sami jsme velkou šanci promrhali. Dokázali jsme se z naší akce dostat zpět do hry aspoň o bod a tu jsme si svou pasivitou sami vzali. Soupeři gratuluji.




Sestavy


FK NOVA Vávrovice B
M. Mička [-] - J. Klement [-] , D. Brigula [-] , V. Mácha [-] , D. Škopek [-] , R. Bartusek [-] , J. Moro [-] , J. Otipka [-] , M. Klein [-] , R. Schreiber [-] , M. Repaský [-]

TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - M. Houfek [-] , L. Fojtík [-] , D. Novák [-] , L. Chlebík [-] , P. Lichovník [-] , J. Hluchý [-] , D. Rychter [-] , R. Lichovník [-] , R. Ferenc [-] , J. Beinhauer [-]

ŽK: 43. L. Kozák , 83. M. Repaský - 43. L. Chlebík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: PAVELEK Karel - HANEL Tomáš (N), MIČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Vojtěch Glos

Expert: Daniel Omámik
Tip experta: výhra hostů

Očekávám výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích