Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítěz soutěže Nebory rozhodly již v první půli a těšily se na pohár


Branky


6

Domácí ukázali svou sílu a na skvěle připravené hřišti, oslabeným hostům nadělili již v prní půli bůra

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto již v prvním poločase

V sobotním duelu zavítal tým Nošovic na horkou půdu vedoucích celku tabulky Nebor. Hned od prvních minut byla znát síla domácích a v 7.min proměnili hned první šanci, kdy po skvělé kombinaci šel sám na gólmana D. Lipowski, který s přehledem zakončil k právě tyči na 1:0.

 

Hosté se moc k míči nedostávali a domácí, tak určovali tempo hry. V 19.min opět domácí předvedli kombinaci, kdy utekl obraně kapitán týmu R. Mendrok a domácí tak vedli 2:0. Hosté sotva rozehráli míč z poloviny a po chybné rozehrávce ve 21.min šel sám na brankáře D. Lipowski, který se opět nemýlil a domácí se ujali vedení již 3:0.

 

Ve 24.min už se začali ukazovat i hosté a po jednoduché kombinaci po pravé straně se dostal do šance Červený, ale skvělým výstupem z brány brankář domácích nedal možnost skórovat hostům a skvělým zákrokem, tak vychytal Červeného. Ve 26.min a velká hrubka na levé straně hostujícího týmu, kdy F. Kaloč ztratil míč a z brejku se neúprosně a zkušeně trefil středopolař T. Faruga, který poslal nechytatelnou střelu do protipohybu gólmana k pravé tyči, 4:0.

 

Hosté se začali trošku probírat a povedenou střelou v 35.min, kdy střílel L. Krella pozemi k levé tyči zhruba z 20 metrů, se opět blýsknul skvělým zákrokem brankář D. Misiorz a střelu vytáhl konečky prstů na roh. Ve 42.min končí další velka šance domácích v síti hostů. Po pravé straně a centrem do 16-ky se nejlépe zorientoval D. Lipowski a pečetil svůj hattrick gólem na 5:0. Poločas byl, tak byl jednoznačný a zaslouženě ,,rozhodnutý´´ zápas již v poločase. 

 

Domácí prostřídali a hosté začli dávat branky

Do druhé půlky už domácí prostřídali hráče a hosté se začali pomalu dostávat více a více do hry. Hned do dvou vyložených šancí se dostal útočník J. Vojkovský, ale ani jednu šanci hlavou neproměnil. V 73.min další skvělá kombinace hostů a z 35 metrů natáhl ke střele P. Bednárek, ale brankář ránu zneškodnil. V 76.min a opět šance hostů, která konečně skončila v sítí, bohužel pro ofsajd nebyla branka uznána. A tak hosté zajásali až v 79.min a střelcem byl Maťaťa, kdy po odraženém míči umístil střelu k levé tyči a snížil tak stav na 1:5.

 

83.min a další šance hostů, kde po dlouhém autu z levé strany se dostal k míči Červený a po střele z voleje, se k odraženému míči dostal opět kapitán hostů Maťaťa a upravil tak na 2:5.  Poté už se hra více méně odehrávala na středu hřiště a když rozhodčí odpískal konec zápasu a domácí tak slavili svůj postup do 1.B třídy, kdy jim byl předán pohár vítěze souteze okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu



SK Nošovice-Lhoty
Michal Červený (hráč): ,,Na utkání jsme jeli ve velkém oslabení, kdy chybělo spousta hráčů základní sestavy. Musím pochválit za velmi výbornou přípravu pažitu na kterém jsme hráli, na kterém jsem osobně velmi dlouho nehrál. Kvalita domácího týmu a postup je zasloužená. Kombinace kterými nás dostávali mimo hru a držením míče na svých kopačka jen dokázali proč jsou na prvním místě tabulka. V této půlce sezóny jsme nepotkali těžšího soupeře než byli TJ Nebory a gratuluji k postupu do vyšší soutěže. Nejlepší hráč domácího týmu byl jednoznačně útočník D. Lipowski, který hattrickem ukázal svou skvělou formu a branky, které vsítil nedal šanci hostujícímu brankáři. Hráčem hostů je jednoznačně kapitán V. Maťaťa, který dal jak obě branky hostů, tak jako skvělý kapitán neustále povzbuzoval a bojoval o čest Nošovic. ´´



Sestavy


TJ Nebory
D. Misiorz [-] - R. Mendrok [-] , D. Lipowski [-] , T. Faruga [-] , D. Konečný [-] , A. Rufer [-] , D. Sliwka [-] , J. Kreželok [-] , J. Zogata [-] , J. Kreželok [-] , A. Sikora [-]

SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - V. Maťaťa [-] , J. Vojkovský [-] , V. Turoň [-] , Š. Papřok [-] , P. Bednárek [-] , M. Červený [-] , T. Račev [-] , L. Krella [-] , T. Kendzior [-] , F. Kaloč [-]

ŽK: 86. J. Latocha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MUDRA Josef - KIELAR Jakub, KREŽELOK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Smítal

Expert: Jan Zagrapan
Tip experta: výhra domácích

Domácí si poradí i s tímto soupeřem a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích