2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vojkovice se vyhouply již na 4.místo, děkovat musí ale brankářské ,,dvojce´´


Branky


6

Vojkovice posbíraly další body, ale jednoduché to s Mosty neměly. Domácí podržel v bráně David Kaszper

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojkovice měly územní převahu, ovšem bez úspěchu

K zápasu nastoupily Vojkovice bez tradiční opory v bráně Petra Tesarčíka, kterého musel nahradit David Kaszper a teto úlohy se zhostil na jedničku jelikož na ukazateli skóre i po 90 minutách svítila na kontě inkasovaných branek Vojokovic 0.

 

Tím položil základní kámen úspěchů domácího týmu, kdy v prvním poločase i přes mírnou územní převahu nedali gól ani domácí. Domácí útočníky skvěla nacházel Martin Sušovský a ti buď svoji šanci neproměnili nebo se zapomněli v offisdu jako Marek Stříž, kterému byl v prní půli minimálně 5x pískán offside a fungovalo tak ,,citlivé oko´´ pomezního rozhodčího Pavla Podrackého.

 

 

Domácí přece jenom zápas dovedli do vítězného konce

Druhý poločas se přece jenom domácí radovali, kdy brejk Lukáše Válka vychytal hostující gólman, ovšem míč jen vyrazil k dobíhajícímu Denisu Nytrovi 0:1 pro kterého rozvlnil sít už nebyl nejmenší problém a rozradostnil tím opět velmi příjemně zaplněnou lavičku náhradníků, kdy ani on nezačínal zápas v základní sestavě.

 

Druhou branku zajistil dobrým napadáním brankáře opět Lukáš Válek z jehož snahy těžil jako vždy nadprůměrně hrající Martin Sušovský a v 84.min dává na konečných 2:0. Domácí tak zvítězili i v dalším zápase, děkovat za body můžou hlavně v prvním poločase svému brankáři, který je podržel. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vojkovice
Jaromír Kaňok (trenér): ,,Další dobré vítězství, soupeř byl nebezpečný, když nás skvěle podržel David Kaszper. Z týmu hostů bych chtěl pochválit stopera Szotkovského, brankáře Kotka a taky rychlonohého útočníka. Hráčem zápasu však za mě byl náš brankář David Kaszper. Nutno vyzvednout výkon rozhodčích, na kterých bylo vidět, jak si umí sjednat u hráčů respekt a přispěli tak k velmi dobrému utkání značnou měrou.´´

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Přemysl Szlaur (trenér): ,,Prvních 15min jsme se snažili hrát fotbal po zemi, bohužel terén tomu moc nedovoloval a pak se už z obou stran jen nakopávalo. Ve druhém poločase nás vždy soupeř přitlačí a projevilo se to i na skóre, i když jsme 3 velké šance taky měli, ale neproměnili !!! Vyzdvihnout bych chtěl Adama Puczoka, který celý zápas dřel !

Sestavy


TJ Sokol Vojkovice
D. Kaszper [-] - J. Sluštík [-] , R. Suszka [-] , P. Slaminka [-] , O. Sluštík [-] , M. Sušovský [-] , M. Stříž [-] , P. Klaner [-] , L. Valek [-] , O. Majer [-] , J. Fára [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - A. Puczok [-] , F. Žídek [-] , J. Szotkowski [-] , L. Bednár [-] , M. Bednár [-] , V. Černoch [-] , M. Samiec [-] , O. Jochymek [-] , M. Szotkowski [-] , M. Turek [-]

Hráči zápasu: D. Kaszper - A. Puczok .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Galásek Michal - ADAMEC Jiří, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích