0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Metylovice na favorita soutěže z Nebor nestačili


Branky


9

Hosté o svém vítězství rychle rozhodli a bylo po zápase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo přišel po 25.min měl smůlu , to už bylo po zápase

Domácí nastoupili s řadou změn. V bráně například Václav Šigut, když jednička Florian Hradečný se postavil na hrot. A chyběl i houževnatý střelec domácích Dominik Kopec, kterého trápí třísla či uzdravující se po operaci ruky Vladimír Velička, který když ne na hřišti, tak už alespoň v hledišti rozdával úsměvy.

 

Domácí tak v né přilíš komfortní sestavě přivítali Nebory. Nebory, které znovu chytly formu jako na podzim a přehrávají soupeře a hlavně dávají branky. Domácí vstoupili do začátku aktivně a chtěli si to s hosty očividně jak se říká rozdat na férovku. Ovšem to byla voda na mlýn hostů, kteří již ve 23.min vedou 0:4 ! 

 

Hosté ihned v 6.min po kombinaci z levé strany a prudké přihrávce pod sebe střílí první branku v utkání, David Konečný 0:1. Poté náznaky šancí domácí přežili a vystrkovali pomalu růžky. Jenže po chybě levého obránce domácích, vyhrává souboj na pravé straně aktivní David Lipowski, který si udělal ve vápně prostor a nachází Tomáše Farugu, který posílá hosty do dvougolového vedení 0:2. 

 

Tady přichází zlom utkání a hosté to vycítili. Po další chybě v domácí obraně a vyhraném souboji hostů dostává balón na hranici vápna Adam Sikora a ten trefuje šibenici 0:3. A když za 5min se trefuje i David Lipowski a navyšuje skóre na 0:4, bylo po zápase. 

Hosté hráli údržbu, domácí se snažili vsítit alespoň branku

Druhý poločas už si hosté hlídali zápas a bylo vidět, že spíše nechtějí dostat branku. Po celý zápas drželi balón a byli jasně lepší ve všech aspektech. Díky tomu se na hřiště dostali brzy kluci z lavičky a do dalších zápasů sbírají cenné zkušenosti. 

 

Domácí měli náznaky šancí, ale buď  své příležitosti poslali daleko do koní a nebo jejich úmysl dobře přečetl brankář hostů. Samozřejmě si šance připravili i hosté, ale ti zase to buď  překombinovali a nebo je skvěle vychytal brankář domácích. A tak se dokonce zápasu nic velkého neudálo a při pěkném nedělním odpoledne si hosté odvážejí bez větších problémů zaslouženě 3 body.

 

David Misiorz tak vychytal již svou 11 nulu v sezóně a David Lipowski vstřelil už 20 branek !



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
Marek Bílek (hráč): ,,Nemám moc k tomuhle zápasu co dodat. První poločas nám vůbec nevyšel a hosté dali rychle 4 branky. Druhý poločas byl už takový poklidnější a šance na obou stranách. Krutý výsledek pro nás, ale hosté byli lepší ve všem. Ze strany domácích se mi líbil kapitán Halata, ten nedaroval hostům nic zadarmo ani v 90.min a od hostů Lipowski, ten by zvládl asi ještě 3 zápasy běhat.´´

TJ Nebory
Václav Rufer (předseda): ,,Zvládli jsme další důležité utkání venku. Odhodlání a klid v mužstvě je vidět od prvních minut. Daří se nám vytvářet si gólové šance a hlavně proměňovat. V první půli jsme dali 4 góly a zápas se dohrával v klidném tempu. Zahráli si mladí kluci a sbírají zkušenosti. Děkuji celému týmu.´´



Sestavy


SK Metylovice
V. Šigut [-] - M. Kisza [-] , A. Máj [-] , M. Bílek [-] , M. Garba [-] , M. Svobodník [-] , F. Hradečný [-] , M. Šigut [-] , S. Brož [-] , L. Halata [-] , M. Trybula [-]

TJ Nebory
D. Misiorz [-] - D. Konečný [-] , J. Zogata [-] , D. Lipowski [-] , J. Kreželok [-] , A. Sikora [-] , R. Mendrok [-] , T. Faruga [-] , J. Kreželok [-] , J. Chlebek [-] , A. Rufer [-]

ŽK: 53. M. Svobodník - 88. D. Walach .
Hráči zápasu: L. Halata - D. Lipowski .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUDRA Josef - RICHTER Jan, KIELAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Metylovice jsou pro mě velkým překvapením. Jejich stoupající tendence výkonů nešla přehlédnout. Nebory jsou však stále suverén soutěže a s každým zápasem budou rozehranější a silnější. Možná těsná, ale výhra hostů.