Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 15:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernarec poráží Kunějovice devíti brankami


Branky


5

Do Pernarnce tentokrát zavítaly Kunějovice. Pernarec se nácházel na první příčce v tabulce, zatímco Kunějovice jsou předposlední. Nakonec se potvrdily papírové předpoklady a Pernarec vyhrává 9:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5:0 už po poločase

Domácí hráči si od začátku utkání vytvářeli brankové příležitosti. Až do 21. minuty, kdy konečně rozvlnil síť Jiří Navrátil, to však vypadalo, že se hráči Pernarce předhánějí, kdo zazdí větší tutovku. Tato branka však domácí uklidnila, svůj tlak i nadále udržovali a začali své příležitosti proměňovat. Postupně se prosadili ve 26. minutě opět Jiří Navrátil (v zápise chybně uveden Troch) v 31. minutě Milan Tyr, v 41. minutě Daniel Brácha a o minutu později uzavřel poločasový účet svým třetím gólem Jiří Navrátil, když zvýšil na 5:0.

Dalších šest branek

Na začátku druhého poločasu se hráči Kunějovic opět nechali zatlačit na svoji polovinu, trestem jim byl v 52. minutě gól Jiřího Navrátila. V 55. minutě se hosté dostali do brejku, který přerušil faulem ve vápně stoper František Košan st.. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Josef Bubeníček. Domácí hráči se nenechali touto brankou rozhodit a pokračovali v dobrém výkonu. V 62. minutě vstřelil gól Jiří Navrátil. V 74. minutě se konečně trefil i druhý útočník domácích František Košan ml.. V 83. minutě přišel asi nejhezčí moment utkání, když po pěkné kombinaci celé záložní řady skóroval Jiří Hrubý.  Hned po rozehrání,  využil jednoho z mála nedorozumění domácí obrany nejlepší hráč hostů Josef Bubeníček, který svým druhým gólem uzavřel na konečných 9:2. Hosty od diváky vyvolávané desítky, zachránil brankář domácích Jiří Míkovec, když neproměnil v 88. minutě pokutový kop po faulu na Košana ml.. Tato situace však nemusela domácí mrzet a mohli si po závěrečném hvizdu, vychutnat ovace spokojených diváků. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Naši hráči byli od začátku aktivnější, předvedli pěkný výkon. Všichni zaslouží pochvalu.




Sestavy


TJ Sokol Pernarec
J. Míkovec [-] - J. Hrubý [-] (77. O. Nyč [-] ) , M. Šmídmajer [-] (46. M. Cihelka [-] ) , M. Tyr [-] (75. M. Pham [-] ) , D. Brácha [-] - F. Košan [-] , J. Navrátil [-] (77. P. Vlasák [-] ) - V. Troch [-] (46. O. Zouna [-] ) , F. Košan [-] , T. Doležal [-] , O. Sláma [-]

FC Kunějovice
D. Vogel [-] - V. Lavička [-] (46. M. Vršecký [-] ) , M. Vápeník [-] , J. Hartl [-] (46. M. Krajník [-] ) , D. Novák [-] (75. J. Onody [-] ) - T. Cín [-] , P. Opalecký [-] (46. D. Mashtaler [-] ) , J. Urbánek [-] , J. Bubeníček [-] , J. Vlček [-] - J. Novák [-] (75. R. Javorský [-] ) -

ŽK: 55. F. Košan , 71. J. Navrátil - 71. M. Vršecký , 88. M. Krajník .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRAUZ Jan - PACÁK Josef (N), NOVÁK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Martin Pouska
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích