Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek v zápase Kozojed a Blatnic


Branky


4

Kozojedy doma hostily hosty z Blatnic. Před zápasem oba týmy dělilo 15 bodů a tak byly jasným favoritem domácí Kozojedy. Nakonec to byl ale velmi vyrovnaný zápas, který skončil remízou 3:3.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na každé straně

Ze začátku zápasu bylo hodně vidět, že to je první zápas jarní části. Míč všem hodně uskakoval a celkově se hodně kazilo. Už ve čtvrté minutě dokázal vstřelit branku po přihrávce ze strany hostující David Tětek. Hned ale o tři minuty později dokázali domácí vyrovnat. Domácí Lukáš Zábranský zatáhl míč po levé straně, poslal ho před bránu a Miroslav Špelina ho umístil k tyči. V 21. minutě se ale hosté opět ujali vedení. Volný přímý kop zahrával Jan Pechler a jeho střela zapadla až do sítě. V 35. minutě bylo ale opět vyrovnáno. Úplně stejná akce jako při jejich první gólu akorát, že teď zakončoval David Němec. Do konce poločasu už se nic výraznějšího nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 2:2.

 

Další dvě branky

Domácím se povedl vstup do druhé půle, dokázali se prosadit jen necelé dvě minuty po úvodním hvizdu. Pavel Volín přihrával před branku Petrovi Pánkovi, obránce hostů ale zvládli míč zablokovat. Ten se ale odrazil k Miroslavovi Špelinovi a ten vsítil svůj druhý gól v zápase. Hosté ale dokázali skvěle zareagovat. Už v 50. minutě vyrovnali. Domácím se nepodařilo odkopnout míč z pokutového území, míč se odrazil do vzduchu a jeden z hostů střihl nůžky (v zápisu uveden brankář, zřejmě chyba). Hosty v závěru zachránil brankář, který vytáhl míč ze šibenice. Zápas tedy skončil za stavu 3:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín: Do zápasu jsme vstoupili nervózně, míče nám odskakovali od nohy a kazili jsme jednoduché přihrávky. První gól jsme dostali po přihrávce z pravé strany před bránu, kde byl úplně volný hráč. Vyrovnali jsme po pěkné akci Lukáše Zábranského, který zatáhl míč po levé straně, poslal ho před bránu a Špelina se trefil k tyči. Za chvíli jsme opět prohrávali, když soupeř zahrával standardku a míč nikým netečován propadl až do brány. Vyrovnali jsme po akci jako přes kopírák našeho prvního gólů, Zábranský na levé straně obešel několik hráčů, poslal před bránu a snadnou práci už měl David Němec. Druhou půli jsme začali výborně. Volín proběhl z levé strany do vápna, obešel několik hráčů, přihrál Pánkovi, jehož soupeř zablokal, míč se ale odrazil ke Špelinovi a ten levačkou dal druhý gól v zápase. Vyrovnání přišlo záhy, nepodařilo se nám odkopnout míč z vápna, kde se několikrát odrazil, soupeř střihl nůžky a náš brankář si bohužel vybral slabší chvilku, kdy mu horký brambor vypadl z ruky a doskakal až do brány. Pak jsme soupeře několikrát zatlačili, měli jsme dost standardek kolem vápna, ale gól už se nám vstřelit nepodařilo,i proto, že brankář hostí v posledních minutách vyškrábal skvěle ze šibenice přímý kop Volína. Remíza je nakonec asi zasloužená, měli jsme dát více branek, ale taky jsme mohli víc dostat. Možná bylo i vidět, že jde o první ostrý zápas po pauze, v týmu panovala nervozita a nejistota. Doufáme, že v dalších zápasech se to bude jen zlepšovat.




Sestavy


TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - L. Zábranský [-] (74. Š. Vlk [-] ) , P. Volín [-] , M. Špelina [-] (56. V. Folk [-] ) , P. Pánek [-] , D. Němec [-] , M. Soukup [-] , O. Karlíček [-] , V. Jiskra [-] , V. Görner [-] , J. Franěk [-]

TJ Slovan Blatnice B
P. Filip [-] - J. Kovač [-] , F. Žďárský [-] , M. König [-] , J. Pechler [-] , D. Tětek [-] , P. Landau [-] , P. Maresch [-] , K. Čížek [-] , J. Štorc [-] , A. Landau [-] (46. J. Fišer [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - HACH Tomáš (N), LANDAU František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Zetocha
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích