Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza si v posledním kole došla pro titul


Branky


10

Do Dolní Bělé v posledním kole zavítala Horní Bříza. Hosté potřebovali vyhrát a nadálku fandili Dobříči, aby připravila Trnovou o body. To se nekonec povedlo a hosté můžou začít slavit celkové vítězství v soutěži a postup do I. B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů

Hosté svou cestu za prvním místem začali výbroně. Již v první minutě se po akci tažené po levé straně se prosadil do prázdné branky Marek Walter. Krátce na to mohli hosté vést již o dvě branky, rozhodčí ale gól neuznal kvůli offsidu. Hosté si dál vytvářeli šance, bohužel pro ně se jim je ale nedařilo proměnovat. Do kabin se šlo tedy za těsného vedení hostů. 

Čtyři branky hostů

Hosté opět vstoupili výbroně do druhého poločasu. V druhé minutě se dokázal hezkou střelou zpoza vápna prosadit Vojtěch Růžička. Zhruba o pět minut později se opět skóre měnilo, když střelec druhého gólu šťastně trefil útočníka Vlastimila Kožíška, od kterého se odrazil míč do sítě za bezmocného gólmana domácích. Po této brance už se prakticky hrálo jen na útočné polovině hostů. V 73. a 78. minutě se hosté prosadili dvakrát, nejprve Jakub Kraček a poté Dominik Reindl. Obě akce byli jak přes kopírák a hráči zakončovali prakticky do prázdné branky. A díky zaváhání Trnové mohli propuknout mistrovské oslavy.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Poslední zápas sezóny jsme potřebovali zvládnout za tři body, abychom si udrželi naději na první místo. Začali jsme asi nejlépe jak mohli, když jsme se hned z prvního útoku v první minutě po výborném průniku po levé straně a přihrávce do prázdné branky ujali vedení. O dvě minuty později jsme se radovali podruhé, ale rozhodčí o chvíli později přehodnotil situaci a branku neuznal pro ofsajdové postavení našeho hráče. I přes neuznanou branku jsme se tlačili dopředu, vytvářeli si stoprocentní šance, které jsme však nedokázali proměnit. Do kabin jsme tedy šli s pouze jednobrankovým vedením. Co se nepovedlo v půli první, povedlo se v půli druhé. Opět jsme z první akce druhé půle dokázali střelit branku, když se pěknou technickou střelou zpoza vápna trefil Vojtěch Růžička. Zhruba o pět minut později se opět skóre měnilo, když střelec druhého gólu pro nás šťastně trefil našeho útočníka, od kterého se odrazil míč do sítě za bezmocného gólmana domácích potřetí. Od této branky jsme dominovali a hráli prakticky pouze na polovině domácího mužstva. Nadále jsme si vytvářeli gólové šance, které domácí gólman dokázal likvidovat. Míč za jeho záda se nám podařilo dostat ještě dvakrát, když jsme se prosadili góly, které jsme stříleli prakticky do prázdné branky. Zápas jsme zvládli, domácí hráče jsme za celý zápas k ničemu nepustili, zvítězili jsme 5:0 a připsali si do tabulky poslední tři možné body. Vítězství mělo o to větší cenu, jelikož souběžně hraný zápas v Dobříči skončil překvapivým vítězství domácích a tak jsme mohli slavit konečné první místo v tabulce okresního přeboru.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - L. Pešička [-] , J. Koudela [-] (57. J. Sidorjak [-] ) , L. Pešička [-] , J. Turjanica [-] , J. Kupka [-] , M. Schneider [-] , M. Polák [-] , M. Alexi [-] , F. Láznička [-] , D. Koudela [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - M. Walter [-] (46. D. Reindl [-] ) , V. Kožíšek [-] (64. J. Kraček [-] ) , V. Růžička [-] , D. Šebek [-] (41. A. Lavička [-] ) , V. Čechura [-] , A. Daníček [-] , L. Dobrý [-] , V. Zavadil [-] , L. Janka [-] , L. Vodrážka [-] (19. O. Calta [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - POPP Daniel (N), ZAVADIL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Adam Daníček
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů