1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas zvládla lépe horní Bříza


Branky


15

Horní Bříza doma přivítala hostující Kralovice. Očekávala se velmi vyrovnaná hra, jelikož oba týmy hrají pohledný fotbal a jsou velmi dobře fyzicky vybaveni. To se nakonec i potvrdilo a o vítězi utkání rozhodla jen jedna branka. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka utkání

V prvním poločase bylo vidět, že oba týmy jsou skvěle vybaveni směrem dozadu. Do první příležitosti se dostali hosté, kteří se po rychlém protiútoku ocitli až před domácím gólmanem Janem Schimmerem, ten však ale míč za svá záda nepustil. Poté si začali postupně vytvářet šance i domácí. Ve 25. minutě si našel ve vápně odražený míč Dominik Reindl a pohotově ho uklidil do sítě. Do konce poločasu už jsme žádnou větší příležitost neviděli a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Zahazování šancí a neproměněná penalta

Druhý poločas pokračoval ve stejném stylu jako ten první. Hosté se snažili jednogólové manko dotáhnout a tak začali hru pomalu více otevírat. Vzadu jim tak tedy vznikaly mezery a domácí toho dokázali využívat. Vytvořili si tři tutové příležitosti, z žádné ale náskok nenavýšili. Dostali i příležitost v podobě pokutového kopu, tu ale také nevyužili. Hosté si žádnou stoprocentní příležitost nevypracovali a tak zápas končí za stavu 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: V první půli bylo vidět, že dle počtu obdržených branek přijel tým s výborně organizovanou defenzivou. Do šancí jsme se začali dostávat zhruba po 15 odehraných minutách. Jako první zahrozili krátce po začátku utkání hosté, když se po rychlém brejku dostali až před našeho gólmana, který však míč za svá záda nepustil a šanci hostů zlikvidoval. Pak jsme postupně začali přebírat iniciativu a začali se dostávat do šancí, chyběl nám však větší důraz ve vápně, když jsme nedokázali zužitkovat několik dobrých centrů. Ve 25 minutě utkání jsme se přeci jen dočkali vedoucí branky, když si odražený balón našel Dominik Reindl a pohotově ho vrátil do sítě. Poločas tedy 1:0. Druhá půle začala tak, jak skončila půle první, aktivita byla na naší straně, ale v produktivitě jsme nebyli efektivní. Poté co hosté hru více otevřeli jsme měli tři stoprocentní šance včetně penalty, bohužel ani jedna brankou neskončila. Jednobrankové vedení jsme si ale pohlídali, soupeře jsme do žádné stoprocentní příležitosti ve druhé půli nepustili a zaslouženě jsme si do tabulky připsali další tři cenné body.




Sestavy


SK Horní Bříza B
J. Schimmer [-] - D. Reindl [-] (74. V. Kožíšek [-] ) , M. Paukner [-] (46. D. Šebek [-] ) , V. Růžička [-] (46. V. Šimice [-] ) , F. Mornštajn [-] , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] (86. O. Calta [-] ) , M. Tvrdík [-] (63. V. Němeček [-] ) , L. Vodrážka [-] , L. Janka [-] , J. Sedlecký [-]

TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - M. Zeman [-] , J. Purkar [-] (60. M. Škrle [-] ) , P. Vrána [-] (70. M. Škvor [-] ) , P. Hájek [-] , D. Běláč [-] , T. Běhounek [-] , L. Sládek [-] , J. Mudra [-] (46. P. Jícha [-] ) , P. Pícl [-] , P. Bulín [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ORLÍK Vladimír (N), LANG Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Marek Polák
Tip experta: výhra domácích

Bříza tuto sézonu dokazuje svojí dominanci v soutěži a nahrává jim domácí prostředí, určitě domácí zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích