4:3
(2:2)
22. Š. Levora
30. L. Baloun (p.)
88. L. Baloun (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá těsně vítězí nad Dobříčí


Branky


3. M. Polák , 16. D. Popp , 55. M. Polák , 76. M. Polák - 22. Š. Levora , 30. L. Baloun (p.) , 88. L. Baloun (p.)
15

Dolní Bělá doma přivítala hosty z Dobříče. Dolní Bělá má na jaře skvělou formu a postupně se posouvá tabulkou nahoru. Proto byli i favorizováni do tohoto utkání. Zápas se odehrával na těžkém terénu. Nakonec toto vyrovnané utkání zvládli lépe domácí a potvrzují svou dobrou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na obou stranách

V prvním poločase jsme viděli branku hned ve třetí minutě. Postaral se o ní domácí záložník Marek Polák. Po čtvrt hodině hry domácí své vedení dokonce navýšili na rozdíl dvou branek, když dokázal dopravit míč do sítě domácí Daniel Popp. Hosté se ale nepoložili a přišlo snížení. Konkrétně se v 22. minutě prosadil Štěpán Levora. O pouhých osm minut později dostali hosté obrovskou příležitost vyrovnat a to v podobě pokutového kopu. K tomu se postavil Lukáš Baloun a nemýlil se. Do poločasu už jsme žádnou změnu stavu neviděli a tak se šlo do kabin za stavu 2:2. 

Domácí vstřelili o branku více

Druhý poločas nám otevřel stejný hráč jako ten první, Marek Polák přidal svůj druhý gól v zápase a to v 55. minutě. A to mu asi nestačilo a tak v 76. minutě zkompletoval hattrick. Hosté už jen v závěru utkání zahrávali druhý pokutový kop v zápase a ten opět proměnil Lukáš Baloun. Žádnou další branku jsme neviděli a tak utkání končí za stavu 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobříč
Jiří Kusák: Moc nechápu, proč jsme na takovým hřišti vůbec hráli. Kdybychom si vlezli na vedlejší pole a postavili brány, vyšlo by to nastejno. Fotbalovost nemá smysl vůbec hodnotit, důležitej zápas jsme prohráli a musíme jet dál.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - L. Pešička [-] , L. Pešička [-] , M. Polák [-] (76. J. Sidorjak [-] ) , J. Koudela [-] (9. M. Kraus [-] ) , D. Popp [-] , D. Koudela [-] , J. Volf [-] , M. Alexi [-] , J. Kupka [-] , F. Láznička [-]

TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - L. Baloun [-] , D. Soukup [-] (46. J. Beránek [-] ) , M. Chvosta [-] , J. Zavřel [-] , T. Běhounek [-] (48. D. Vojta [-] ) , L. Kříž [-] , J. Kroft [-] , Š. Levora [-] (84. V. Schneider [-] ) , D. Liška [-] (63. T. Beránek [-] ) , J. Riedl [-]

ŽK: 73. D. Popp - 33. L. Baloun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁJEK Jiří - PECHÁT Jan (N), LEVORA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Marek Polák
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že zápas zvládneme, mám dobrý pocit z toho, jak jsme hráli poslední zápas. Doufám, že navážeme další výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů