O. Svoboda 6. (p.)
O. Šedivý 46.
O. Svoboda 66. (p.)
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně doma těsně poráží Dobříč


Branky


6. O. Svoboda (p.) , 46. O. Šedivý , 66. O. Svoboda (p.) - 9. L. Kříž , 50. L. Kříž
8

Líně doma přivítaly hosty z Dobříče. Podle tabulkového postavení byli favoritem právě domácí. Nakonec z toho ale byl dlouho vyrovnaný zápas, který nakonec zvládli na svou stranu zvrátit právě domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na obou stranách

Do zápasu vstoupili daleko lépe domácí a zmáčki svého soupeře na jejich vápně. Z tohoto tlaku nakonec vytěžili penaltu, kteroou s přehledem proměnil v šesté minutě Ondřej Svoboda. To ale hosty probralo a zápas začal být vyrovnaný. Hosté vytěžili z jednoho protiútoku přímý volný kop a ten v deváté minutě proměnil Lukáš Baloun a srovnal tak stav zápasu. Do konce poločasu to byl vyrovnaný fotbal, který nepřinesl žádnou branku.

Tři branky v druhém poločase

Začátek druhého poločasu připomínal start toho prvního. Domácí dokázali zužitkovat špatné bránění hostů, kdy se už po jedné minutě dokázal prosadit Ondřej Šedivý. Hosté se ale opět nevzdali a o čtyry minuty později se jim povedlo srovnat, kdy Lukáš Kříž centroval a míč zapadl za zadní tyč. V 66. minutě byla písknuta už druhá penalta v zápasu pro domácí, tu dokázal proměnit opět Ondřej Svoboda. Po této brance měli hosté obrovskou příležitost snížit, bohužel pro ně míč ale v síti neskončil. Posledních 20 minut se spíše už jen dohrávalo. Zápas nám tedy skončil za stavu 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobříč
Lukáš Baloun: Po celkem vydařeném výkonu z domácího zápasu proti Horní Bříze jsme vyrazili na hřiště Líní. Po předzápasové promluvě jsme ale vyběhli úplně opačně a z úvodního kolotoče v našem vápně od domácích se nám motala hlava, což vyvrcholilo úplně zbytečnou penaltou, jak už to u nás na jaře bývá. Vzali jsme si ale pár ibalginů a trochu se zmátořili, kdy jsme po našem brejku a následném trestňáku srovnali našim nejlepším hráčem utkání. Poté se hra srovnala a myslím si, že z nás byli domácí trochu zaskočení a úplně nečekali stav 1:1 o půli. Tak, jak jsme začali první poločas, jsme načli i ten druhý a po hrozivém bránění celého týmu jsme dostali laciný gol na 2:1, kterému ovšem přecházel mávaný offside a po pozápasové diskuzi u piva s naším pomezním rozhodčím byl offside máván zcela zaslouženě (tohle tvrzení znělo i po několika pivech a kořalkách). Opět jsme se nadopovali ibalginem a srovnali na 2:2, kdy Lukáš Kříž krásnou střelou na zadní tyč (čti centrem) zavěsil. Následně jsme jak jinak než inkasovali z penalty, kdy jsme snad suverénně nejhorší mužstvo v republice (4 penalty za 3 zápasy). Do konce zápasu jsme spálili snad milion procentní tutovku. Nikdo si ale nic pořádnýho nevytvořil, posledních 20 minut se spíše diskutovalo než hrálo a bohužel jsme opět odešli s 0. Celkově ale na jaře předvádíme zlepšené výkony a doufám, že už konečně prolomíme i nějakou tu smůlu a začneme sbírat body tam, kde potřebujeme.



Sestavy


TJ Baník Líně
F. Hodaň [-] - J. Kracík [-] , A. Salaba [-] , O. Šedivý [-] (68. T. Šoul [-] ) , J. Junk [-] (46. D. Malák [-] ) , M. Vágner ml. [-] (90. B. Dubský [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Tycar [-] , L. Kastl [-] , O. Kryshtal [-] , P. Staškovič [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - J. Beránek [-] , J. Riedl [-] , T. Běhounek [-] (16. D. Vojta [-] ) , L. Kříž [-] , T. Beránek [-] , Š. Levora [-] (77. J. Zavřel [-] ) , D. Liška [-] , L. Baloun [-] , J. Kusák [-] , J. Kroft [-]

ŽK: 20. O. Kryshtal - 20. D. Liška .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MESTL Vlastimil - ZÍTKA Vladimír (N), LEVORA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra domácích

Líně si udrží výherní formu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích