Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová nadílka v Závadě!


2

Přivítání domácího mužstva bylo velmi přívětivé i ze strany fanoušků i vedení.  Zajímavostí asi bude že hráč s číslem 10 na straně hostů, tedy týmu Bělá (Martin Hiltavský) je starostou obce Bělá, tuto informaci mi sdělili fanoušci Závady a potvrdil to také pan Papšík hrající trenér s číslem 9.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím první půle nevyšla!

Ke vší smůle domácí brankář byl opět (minulý domácí zápas také) faulován a chvíli zůstal ležet na hrací ploše, a to ihned na začátku zápasu. Naštěstí to nebylo tak važné a brankář domácích dále chytal. Brankář domácích předváděl krásné zákroky, když obrana nestíhala, brankář situaci zachránil, ale to netrvalo dlouho. Domácí na své chyby v obraně doplatila ve 14. minutě, kdy brankář nemohl situaci zachránit 1:0. Bohužel obrana domácích chybovala znova v první půli a hosté tak vedli 2:0. Domácí tým v první půli neměl téměř žádnou šanci, dalo by se říct, že se k míči nedostali. První poločas tedy skončil 2:0 pro hosty z Bělé.

 

Gólová nadílka pokračovala!

Ve druhé půli trápení domácího týmu pokračovalo, ale diváci už po první půli věděli, že to nebude ani bod. Hosté z hlavičky skórovali a zvýšili náskok na 3 branky. Domácí se stále snažili založit zajímavou akci, jenže bez výsledku. Hosté útočili neustále a jen otáčeli skóre ve svůj prospěch na 4:0 a v72. minutě už na 5:0. Po krásné sólové akci hostujícího hráče ke konci utkání upravil skóre na 6:0 z pohledu hostů, jenže z ničeho nic se naskytla šance pro domácí a z rychlého protiútoku se domácím podařilo upravit skóre na konečných 1:6.

 

[https://www.youtube.com/watch?v=XacnDu7YZcc&ab_channel=Jarom%C3%ADrFe%C5%A1ar]

[https://www.youtube.com/watch?v=j7yH7C11Fp4&ab_channel=Jarom%C3%ADrFe%C5%A1ar]

[https://www.youtube.com/shorts/oDODb2BlH5k]

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Trenér domácího týmu pan Rata: “ Není k čemu se vyjádřit, vše bylo špatně z naší strany.”

TJ Sokol Bělá
Trenér Hostů pan Papšík:: “ Jednoznačně jsme byli lepší, ale nebyl jsem spokojen s druhým poločasem, když jsme dali třetí branku tak jsme na 20 minut vypli. Jinak jsem byl se vším spokojen s celým výkonem týmu.”



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Sněhota [-] , M. Krupa [-] - D. Gryz [-] , O. Koudelný [-] (75. J. Vitásek [-] ) - L. Drahorád [-] , J. Ječmínek [-] , M. Kozel [-] (60. R. Navrátil [-] ) , R. Vitásek [-] , M. Münster [-] (60. J. Lébl [-] ) , L. Staňo [-]

TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - M. Hiltavský [-] , D. David [-] , J. Pekárek [-] , J. David [-] , J. Klíšť [-] (70. D. Kubina [-] ) , J. Richter [-] (46. H. Gvoždík [-] ) , P. Kamrád [-] (35. R. Kiesewetter [-] ) , M. Papšík [-] , J. Boček [-] (75. J. Halfar [-] ) , P. Joško [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: RUČKA Jakub - VITÁSEK Robin (N), VYBRANČÍK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů