3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina zakončila sezónou výhrou nad Žimrovicemi


Branky


8

Vřesina vedla po poločase o jednu branku. Ve druhém pak náskok o další dvě branky navýšila. Žimrovice už jen stačily snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o jednu branku

Lídr soutěže z Vřesiny přivítal na svém trávníku mužstvo ze Žimrovic. Aktivněji začali hosté, když David Hertel z hranice šetnáctky těsně minul přední tyčku. V 10. minutě narýsoval Boháč kolmici na Jiřího Peška, kterého vylapal brankář Šehovič, který vymazal i dorážku Waszuta. Z následného rohu pálil Čech jen do brankáře Šehoviče. Na druhé straně poslal Paláček po lajně Fajkuse, který si obešel dva hráče, ale vylámal si zuby na Lampartovi. Ve 24. minutě pak Waszut našel Jiřího Peška, který střílel ale těsně vedle branky. David Hertel pak ze dvaceti metrů vystřelil a Lampart vytáhl jeho střelu zpod břevna. Po půlhodině hry vystřelil Martin Pešek z hranice šestnáctky jen doprostřed branky. Za minutu poslal hlavičku po rohu nad Čech. Do vedení se domácí dostali ve 34. minutě, když Boháč dokázal vystihnout rozehrávku hostů a hned z první našel Jiřího Peška, jenž proměnil svůj samostatný nájezd a Šehovič mohl lovit míč ze sítě – 1:0. Za tři minuty našel Jiří Pešek Bočka, jenž prostrčil míč na Waszuta, který z boku nepropálil Šehoviče. V závěru poločasu přenesl míč Fajkus na druhou stranu na Davida Hertela na jehož centr na pětce nedosáhl Schauer starší. 

Vřesina náskok navýšila

Začátek druhého poločasu začal šancí Guřana, jehož ale Šehovič dokázal vychytat. Další branku přidali domácí v 57. minutě, když se individuálně dokázal prosadit Boháč – 2:0. Za devět minut se domácí fanoušci mohli radovat potřetí, když Mrázek neomylně nahrál Boháčovi, který dokázal lišácký obhodit brankáře Šehoviče – 3:0. Hned z následující akce nahrál Martin Pešek bráchovi Jiřímu, který orazítkoval pouze břevno. Hostům se podařilo čtvrthodinu před koncem zaznamenat aspoň čestný úspěch, když Jakub Černý získal ve středu hřiště míč, protáhl se přes dva hráče a uvolnil Davida Hertela, který obstřelil brankáře Lamparta – 3:1. Hosté pak mohli ještě několikrát korigovat. David Hertel vystřelil a Lampart předvedl paráfní zákrok. Pak hlavičkoval jeden z hostujících hráčů nad branku. V samém závěru pak vyrazil střelu Ondřeje Černého střídající brankář Pientka, a následnou dorážku poslal Lakomý opět do brankáře.

 

Vřesina si po váhře pojitistila výhru a postup do 1. B třídy. Žimrovice skončily na pátém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Vzhledem k včerejšímu ukončení sezóny byl začátek zápasu pomalý, ale dobře jsme dokázali ubránit výpady hostí z jejich rychlé hry a poté jsme taky dokázali zahrozit. Vyústěním bylo skvěle čtení hry Bogyho a náběh Jirky Peška. Naše vítězná forma gradovala a ve druhém poločasu, kdy jsme to jen potvrzovali. Navíc na závěr sezóny si odehrál pro diváky par minut Peca, Toncek a mezi tyči dvě střely chytil Zurit. TAK JSME MISTŘI NO A COOOOO!!!

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Domácí vyhráli zaslouženě. My jsme měli něco málo, ale nedali jsme to, a domácí naše chyby dokázali potrestat.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] (89. T. Pientka [-] ) - M. Boháč [-] , J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , M. Waszut [-] (46. M. Guřan [-] ) , T. Mrázek [-] , M. Pešek [-] , J. Kučera [-] (67. Z. Říha [-] ) , J. Pešek [-] (84. P. Koval [-] ) , P. Boček [-] (81. D. Antonín [-] ) , V. Čech [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - A. Dušek [-] (46. J. Schauer [-] ) , D. Hertel [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , J. Ondřej [-] (67. D. Lakomý [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Hertel [-] , J. Schauer [-] (46. M. Strouhal [-] )

ŽK: 19. T. Mrázek - 54. D. Šehovič .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - HLADÍK Miroslav, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vřesině už o nic nejde a tak si myslím, že budou zase zkoušet sestavu, ale neúspěšně jak v Jakartovicich.