Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 16:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodový zápas přinesl osm branek a výhru Stěbořic


Branky


8

Stěbořice po půli vedli o jednu branku. Těškovice dokázaly na začátku druhé srovnat. Stěbořice pak dvěma góly zápas zlomily ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

V posledním svm zápase přivítalo mužstvo z Těškovic tým ze Stěbořic, Obě mužstva nabídla fanouškům pohledný a technický fotbal, který byl navíc okořeněn osmi góly. Do utkání vstoupili lépe hosté, když dlouhý pas za obranu si zpracoval po hlavičkovém souboji Konečný a poslal míč podél brankáře Krčmáře do sítě - 0:1. V 5. minutě vyslal Vavrečka po pravé straně Matěje Krayzla za obranu hostů, následovala zpětná přihrávka na Vladimíra Šenka a pak na Viléma Krayzla, jehož střelu gólman Losert vykryl. V 7. minutě vybojoval na polovině hřiště míč Matěj Krayzel, který dále přihrál Vladimírovi Šenkovi, který pěknou uličkou našel nabíhajícího  Illíka, jehož střela skončila u tyče - 1:1 V 10. minutě se střela hostů zpoza šestnáctky dostal s pomocí teče k Martinu Dietrichovi, který dorazil míč do sítě - 1:2. Ve 14. minutě skončil brejk hostů po levé straně stříleným centrem a sražením na roh. Ve 20. minutě zakončil Vavrečka trestný kop šajtlí nad branku hostů. Ve 22. minutě se prosadili opět hosté, a to po dlouhém pasu za domácí obranu., když Veřmířovský pustil míč na Jamnického, který pohotově zakončil střelou k tyči - 1:3. Ve 31. minutě se dostali hosté po levé straně k zakončení, ale míč srázili domácí na roh. Ve 32. minutě se dostal po dlouhém pasu za obranu Matěj Krayzel, ale jeho střelu gólman Losert vyrázil na roh. Po jeho rozehrání si Vladimír Šenk narazilí míč s Rekem a na jeho následný centr do šestnáctky si naběhl Illík a hlavičkou „šipkou“ snižil na 2:3. Ve 43. minutě zatáhl míč po pravé straně zabíhající Rek, který odcentroval do vápna, kde si ale při nastřelil Jakub Krayzel vlastní ruku. V závěru poločasu zaběhl po pravé straně Matěj Krayzel, ale jeho střelu z úhlu gólman Losert vylapal.

Stěbořice náskok navýšily

V 55. minutě vyrobila obrana hostů chybu před vlastní šestnáctkou, míč zachytil Illík a vysunul Matěje Krayzla, který bombou z levé strany prostřelil gólmana Loserta - 3:3. O minutu později vyslal Vavrečka ideálním pasem na pravou stranu Dalibora Illíka, ale jeho křižná střela těsně minula tyčku hostů. V 60. minutě se odražený míč po průniku Matěje Krayzla dostal na šestnáctce hostů ke Kupkoví jehož následná střela byla sražena na roh. Po jeho rozehrání se přetažený centr dostává k volnému Daliborovi Illíkovi, který však míč v zakončení sklouzne po noze – NIC. V 61. minutě tečoval hlavou výkop Jakub Krayzel na zabíhajícího bráchu Matěje, který podélnou přihrávkou vybídl k dorážce volného Illíka, ale jeho střelu - tutovku do odkryté branky vykopl dobíhající obránce. V 62. minutě skončila bomba Jamnického z 20 metrů těsně vedle branky. Další dvě brejkové šance a následné střely hostů po pravé srázila domácí obrana na roh. V 70. minutě zatáhli míč hosté středem hřiště, který pak putuje pěknou uličkou za naší obranu na Jamnického, ale míč pak v zakončení byl sražen na roh. Po jeho rozehrání skončil přetažený centr na špičce kopačky Vavrečka a v zámezí. Nařízený roh rozehrál Tomáš Dietrich na krátko, míč pak putoval podél šestnáctky na levou stranu hřiště před volného kapitána Martina Fiedlera, který bombou prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 3:4. V 74. minutě vysunul Kupka volného Vladimíra Šenka, ale jeho střelu gólman zlikvidoval. V 75. minutě vytvořila domácí obrana chybu, hosté se Šindelářem dostali před Krčmáře,. který ale dokázal šanci vychytat. V 81. minutě vyrazil Krčmář jedovatou střelu Tomáše Dietricha. V 83. minutě vysunul Jan Šenk střídajícího Jedličku, ale jeho střílený centr z levé strany nenašel adresáta v šestnáctce hostů. V 87. minutě vytvořila domácí defenziva rozehrávce chybu, které využili hosté k rychlému brejku, kdy je Graca zastaven jen za cenu faulu v pokutovém. Nařízenou penaltu s přeheldem proměnil Šindelář - 3:5.

 

Těškovice zakončí sezónu po porážce na sedmém místě. Stěbořice skončí podruhé za sebou na druhém místě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Výborný fotbalový výkon obou technických mužstev, který přinesl celkem osm branek a ovace velkého počtu diváků, kterým se zápas prostě musel líbit. Utkání by tak za předvedené výkony slušela remíza, ale hosté byli prostě v koncovce produktivnější.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Krásný fotbal z obou stran. Těškovice hrají pěkný fotbal. Pro nás je to lepší, když chce soupeř hrát fotbal, než když zaleze a brání v deseti lidech. V podstatě to byl vyrovnaný fotbal, a nám ta spadlo skoro všechno, co jsme dostali do vápna. Měli velkou produktivitu.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
- T. Krčmář [-] , D. Juchelka [-] , M. Krayzel [-] (85. R. Lazecký [-] ) , D. Illík [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , P. Kupka [-] , T. Rek [-] , V. Krayzel [-] , J. Šenk [-] , J. Krayzel [-]

TJ Sokol Stěbořice
- J. Losert [-] , D. Burda [-] , M. Šeuer [-] , M. Dietrich [-] , L. Veřmiřovský [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] (46. J. Šindelář [-] ) , F. Kramný [-] , V. Konečný [-] , M. Šimon [-]

Hráči zápasu: D. Illík - J. Šindelář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - SEDLÁK Daniel (N), SÝKORA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Těškovice jsou doma silné a ještě na umělé trávě, ale věřím, že se s tím poperem a dovezeme si domů 3 body.