2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly v prvním poločase


Branky


10

Stěbořice po půli vedly o dvě branky. Ve druhém už branka nepadla a domácí si připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Stěbořice přivítaly v sobotní odpoledni mužstvo ze Štítiny. V prvním poločase diktovaly tempo hry Stěbořice. Hosté ze Štítiny se v prvním poločase prakticky nedostali za půlu. V první šanci se ocitl domácí Jamnický, ale vychytal jej brankář Martin Vitásek. Po dvanácti minutách pak střelu Jamnického vyrazil Martin Vitásek do míst, kde stál Veřmířovský, který se štěstím dostal balon do hostující brány – 1:0. Stěbořice nadále svého soupeře přehrávaly. Další nebezpečná byla střela Františka Kramného. Nebezpečný pro hostující branku byl i nadále Veřmířovský. Branku ohrozil i Martin Dietrich. Další branku přidala domácí družina ve 33. minutě, když se na pravé straně uvolnil Martin Fiedler, který brilantním centrem našel ve vápně osmoceného Kokoška, který už měl lehkou práci – 2:0. Ve zbytku poločasu už se nic nestalo a do kabin šly Stěbořice za dvoubrankového vedení. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase byla aktivnější Štítina. Stěbořice jakoby se s výsledkem uklidnily a hrály ospale. Štítina svou aktivitu, ale do nějaké větší šance nepřetavila. Největší příležitost se urodila dvacet minut před koncem zápasu, když zprava odcentroval Sakmar, Kurkovi před prázdnou ale chybělo k hlavičce jen pár centimetrů. Jinak byla převaha hostů platonická a centry spolehlivě sbíral brankář Losert. Domácí se dostali k zakončení teprve ke konci druhého poločasu. Nebezpečně vystřelil Martin Dietrich a centr Šimona adresáta nenašel. Stěbořice si už tři body pohlídaly.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Vřesiny. Štítina jede do Jakartovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šmalec (hráč): Z naší strany byl první poločas úplně pod kontrolou, kdy jsme Štítinu k nišemu nepustili a klidně jsme mohli vést o čtyři branky. Druhý poločas byl z naší strany ospalý, hosté převzali iniciativu, ale do šancí jsme je nepustili. Teprve ke konci jsme se dostali do šancí my, ale skóre se už nezměnilo.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): V prvním poločase jim hru dělal Kokošek, který byl ten rozdílový hráč. My jsme se v první půli snad nedostali ani za půlku a oni z tlaku vytěžili dvě branky. Ve druhém poločase musel Kokošek do práce a hra se vyrovnala. Takže za mě druhá plle vyrovnaná, první poločas byl jejich, takže je výhra domácích spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Šeuer [-] , M. Dietrich [-] , L. Veřmiřovský [-] , R. Kokošek [-] (46. M. Paleta [-] ) , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] (46. M. Šimon [-] ) , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Kaštovský [-] , M. Vitásek [-] , V. Tomáško [-] , T. Těžký [-] , J. Majewski [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , M. Sakmar [-] , J. Gattnar [-] , O. Kurka [-]

ŽK: 58. M. Šeuer - 92. J. Gattnar .
Hráči zápasu: M. Fiedler - V. Tomáško .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - HLADÍK Miroslav, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Borunský
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně šlágr kola, kdy se utkají dva týmy, které se nacházejí ve skvělé formě. Stěbořice doma body neztrácejí, navíc mají motivaci v podobě druhého místa, o které se přetahují s Litultovicemi. Štítina bude nepříjemně kousat, ale všechny body nakonec zůstanou na domácím hřišti.

Tip: výhra domácích