Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 10:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka dopadla lépe pro Stěbořice


7

V zápase viděli diváci sedm branek. Jelikož daly Stěbořice čtyři, tak si připsaly po skončení utkání všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice otočily skóre

Dolní Životive v nedělní předobědovém čase přívítalo na svém trávníku mužstvo ze Stěbořic. V prvním poločase bylo na hřišti lepší mužstvo ze Stěbořic. Do vedení se dostaly ale paradoxně po čtvrthodině hry Dolní Životice, si po výkopu brankáře Kramného vytvořila domácí sestava tlak na hostující obranu, míč se dostal k Hanákovi, který chytře přeloboval Loserta – 1:0. Hosté pak zatopili pod kotlem a vyrovnali za sedm minut, když František Kramný prostrčil balon na Veřmířovského, který umístil míč k tyči – 1:1. Pak si Stěbořice vypracovaly několik šancí. Po centru Viktora Konečného hlavičkoval Martin Dietrich vedle branky. Další příležitosti zahodili Veřmířovský, Jamnický a Kokošek. Těsně před pauzou vystřelil zpoza šestnáctky Jamnický a míč skončil v domácí síti – 1:2.

Oba soupeři dali dvě branky

Ve druhém poločase se hra začala vyrovnávat a do šancí se dostávali i domácí fotbalisté. Ve 48. minutě se do vápna probil Jiří Tengler, ale nezakončil přesně. Za pět minut po centru ze strany netrefil Hanák v dobré pozici branku. Po hodině hry se neujala ani šance Honky. V 64. minutě si Šeuer narazil s Martinem Diterichem, který přesně nahrál Jamnickému, který dopravil míč do sítě – 1:3.  V 71. minutě se po akci ze strany uvolnil Pohaněl, jenž nahrál Hanákovi, který prostřelil Loserta – 2:3. Za dvě minuty pak střelu Kokoška brankář vyrazil a Jamnický nadvakrát zkompletoval hattrick – 2:4.. Dvanáct minut před koncem zápasu vyrazil střelu Leiferta brankář Losert a Jiří Tengler pohotově vrátil míč za jeho záda – 3:4. V závěru se ještě domácí snažili o vyrovnání, ale jejich převaha a tlak byla pouze platonická.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): První poločas se odehrával v režii hostů. My jsme ale paradoxně ujali vedení. Pak nás ale hosté začali přehrávat a zaslouženě šli do vedení. Druhý poločas se nesl ve vyrovnaném duchu, kdy jsme zatlačili na jejich obránce a začali se dostávat do šancí. Při troše štěstí jsme mohli vybojobvat i remízu. Pro diváky to muselo být velmi atraktivní utkání. Dnes jsme hráli proti soupeři s nejlepší jarní formou.

TJ Sokol Stěbořice
Tomáš Dietrich (hráč): Konečně je někdo z první trojky porazil. Byl to ale hodně houževnatý soupeř. Kombinačně jsme ale na tom byli líp, a díky extra střeleckému výkonu Michala Jamnického jsme o gól zaslouženě vyhráli. Pozitivum bylo to, že po půlroce se po těžkém zranění vrátil na trávník Viktor Konečný a odehrál celý zápas. Nebýt zbytečných nedůrazu ve středu obrany, mohlo to být klidnější.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - S. Krajčír [-] (46. J. Tengler [-] ) , J. Leifert [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] , J. Vlček [-] (71. P. Pohaněl [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (79. V. Palyza [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Šeuer [-] , M. Dietrich [-] (81. J. Raschka [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , R. Kokošek [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] (88. M. Paleta [-] ) , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-] , M. Šimon [-]

ŽK: 28. M. Hanák , 88. J. Tengler - 29. M. Dietrich , 88. J. Losert .
Hráči zápasu: M. Tengler , Š. Kramný - V. Konečný , M. Jamnický .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - RUČKA Jakub, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Petr Kunczik
Tip experta: remíza

2:2. Derby, navíc nepříjemný start neděle v 10 ráno, bude to remízový zápas.