1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


10

V prvním poločase skórovali hosté jednou. Ve druhém zase jednou skórovali domácí a zápas skončil smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

Březová ve svém domácím utkání přivítala mužstvo z Dolních Životic. V prvním poločase byla o něco lepší hostující družina. V první šanci se ale objevil domácí Řehulka, kterého vyčapal brankář Kramný. V páté minutě dostal dobrou nahrávku hostující Borunský, kterému se ale nepodařilo zakončení. Za minutu našel pas Víchy Hanáka, který prodloužil balon na Borunského, který střelou na zadní tyč nedal brankáři Hromadovi žádnou šanci – 0:1. Březová na to odpověděla střelou Kostery do břevna hostující branky. Aktivní byl i Řehulka, ale tomu se nedařilo zakončení. Ve 28. minutě pak střela Hanáka jen těsně minula domácí tyčku. Za čtyři minuty šli Hanák s Borunským na jednoho obránce, ale nakonec se jim nepodařila finální přihrávka a bylo po příležitosti. 

Březová vyrovnala

Ve druhé části byla zase aktivnější Březová. Přesto se v první příležitosti objevili hosté, ale Borunský v 52. minutě nezakončil ideálně. Pak se na druhé straně probíjeli do dobrých příležitostí Řehulka, Jakub Šuhajík, Martin Šuhajík a Buda. Všichni ale své akce nedokázali dotáhnout do zdárného konce. Aktivita Březové byla odměněna vyrovnávací brankou v 68. minutě, když kapitán Šustek poslal míč mezi obranu na rychlíka Tomáše Křenka, který sám před brankářem Kramným nezaváhal a dopravil míč za jeho záda – 1:1. Ve zbytku zápasu pak se domcí dostávali spíše jen do pološancí. Hosté ale měli jednu velkou osm minut před koncem, když Hanák nedokázal trefit hlavou odkrytou branku. Zápas tak dospěl ke spravedlivé remíze.

 

Březová hraje příští kolo ve Štítině. Dolní Životice budou hostit Stěbořice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Zasloužená remíza. Nikdo z týmů nebyl lepší. První poločas byly asi lepší Dolní Životice, ve druhém zase my, ale že by jedna z družin soupeře nějak výrazně přehrávala, to zase ne. Důležité bylo, že jsme nedostali v prvním poločase druhý gól, a že jsme udrželi bodový náskok na soupeře.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Dneska jsme měli ke třem bodům blíže než domácí. Byli jsme aktivnější, sebevědomější, a moc nechybělo, abychom vyhráli.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - Š. Buda [-] , P. Křenek [-] , D. Řehulka [-] (87. M. Murín [-] ) , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , M. Faika [-] , J. Kostera [-] , J. Gajdoš [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Borunský [-] (88. J. Tengler [-] ) , J. Leifert [-] (72. V. Mareta [-] ) , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] (82. S. Krajčír [-] ) , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 71. J. Leifert .
Hráči zápasu: M. Faika - M. Procházka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KANIA Jaroslav, KREJČÍ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že to bude vyrovnaný zápas, ale Březová bude šťastnější.

Tip: výhra domácích