Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly po pauze


8

Po bezbrankovém poločase, dali hosté tři branky a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jakartovice přivítaly v sobotu na svém hřišti mužstvo ze Stěbořic. V úvodní desetiminutovce měla tlak domácí družina. Ta z něj však vůbec nic nevytěžila. Pak se dostaly do dvou velkých šancí Stěbořice. Nejdříve vytěsnil střelu Burdy brankář Kříž na rohový kop. V další šanci se po nahrávce Veřmířovského objevil Jamnický, který ale nastřelil pouze nohy brankáře Kříže. V dalším průběhu poločasu se hra vyrovnala, žadný z týmů si nevypracoval nějakou vážnější šanci. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Stěbořice rozhodly

Po osmi minutách druhého poločasu poslal František Kramný míč na Veřmířovského, který si obehrál čtyři domácí obránce a nechytatelně míč zavěsil – 0:1. Po hodině hry se dostal míč opět k Veřmířovskému, který s přehledem poslal balon mimo dosah brankáře Kříže – 0:2. Další navýšení skóre měl na kopačce Kokošek, ale střílel jen těsně vedle. Veřmířovský odmítl hattrick, když nastřelil z malého vápna brankáře Kříže. Jakartovice mohly snížit po hlavičce Šupáka, ale jeho pokus skončil vedle branky. Čtvrthodinu před koncem vybojoval ve středu hřiště míč Jamnický, který jej posunul na Veřmířovského, který předložil míč jak na zlatém podnosu Martinu Dietrichovi a ten uklidil balon do prázdné branky – 0:3. V závěru ještě pohrdl šancí hostující Jamnický. Hosty to ale nemuselo mrzet, protože si připsali tři body.

 

Jakartovice jedou příští zápas do Budišova. Stěbořice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): S výkonem jsme spokojenější než před týdnem. První poločas byl herně vyrovnaný, my jsme ale neměli žádnou větší šanci. Druhý poločas jsme chtěli hrát stejně, ale zlomil nás první gól po naší chybě. To byl klíčový moment a my jsme odpadli. Ještě nás mohlo nakoupnout snížení na 1:2, ale hlavička skončila vedle. Pak jsme dostali třetí gól a bylo po všem.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): My jsme zápas odehráli výborně takticky. První poločas byl ještě vyrovnaný, ve druhém jsme začali hrát naši hru a dali jsme soupeří tři branky a zvítězili.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Kříž [-] - J. Šťastný [-] (78. P. Bosák [-] ) , T. Matyáš [-] (75. P. Anděl [-] ) , L. Bartoš [-] , T. Šupák [-] , P. Kuzník [-] , J. Olivka [-] , M. Poštulka [-] (61. M. Štencek [-] ) , J. Hlaváč [-] (65. M. Pluschke [-] ) , R. Bandy [-] , K. Török [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - F. Kramný [-] , D. Burda [-] (89. O. Šumbera [-] ) , M. Šeuer [-] , J. Šindelář [-] , M. Dietrich [-] (81. M. Paleta [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , O. Šmalec [-] (42. M. Šimon [-] ) , M. Jamnický [-] , R. Kokošek [-] , V. Graca [-]

ŽK: 65. J. Šťastný , 82. R. Bandy , 88. T. Šupák , 90. P. Kuzník - 23. V. Graca , 52. M. Dietrich , 61. F. Kramný .
Hráči zápasu: D. Kříž - L. Veřmiřovský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - JAMNICKÝ Libor, ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Nebude to jednoznačné, ale Stěbořice by měli vyhrát.

Tip: výhra domácích