J. Šrom 87.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice vykradly Litultovice


Branky


10

Hosté vedli po poločase o dvě branky. Ve druhém pak ještě vedení navýšili. Litultovice se zmohly jen na snížení skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o dvě branky

V derby zápase hostily Litultovice mužstvo z Dolních Životic. Hostům se do sestavy vrátil Borunský a na jejich výkonu to bylo hodně znát. Litultovice sice působily opticky aktivněji, ale hosté je precizní obranou moc do šancí nepouštěli. Navíc měli rychlé smrtící brejky. První smrtící úder zasadila družina trenéra Procházky ve 22. minutě, když Dušek poslal míč za obranu na Leiferta, který nahrávkou pod sebe našel Honku, který nechytatelně zavěsil míč do sítě – 0:1. Vyrovnat mohl Včelka, ale jeho střelu z pěti metrů dokázal brankář Kramný chytit. V další pološanci byl kapitán Šrom. Ve 34. minutě hlavičkoval po přímém kopu vedle hostující Hanák. Devět minut před koncem poločasu narýsoval Hanák kolmici pro Borunského, který v samostatném nájezdu prokázal instinkt zabijáka – 0:2.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase začaly Litultovice opět aktivněji. Do šance se dostal Šrom, kterého vychytal brankář Kramný. Za chvíli se neprosadil Drápal. Tak přišel opět trest v podobě branky. Třetí branku vsítili hosté v 66. minutě, když Dušek prostrčil balon na Borunského, který chytrou střelou k tyči obstřelil brankáře Toporčáka – 0:3. Životice pak mohly navýšit skóre zápasu v 79. minutě, ale Borunský tentokrát ztroskotal na domácím obránci, který na brankové čáře vyhlavičkoval jeho pokus. Litultovice kosmeticky upravily skóre až v závěru zápasu, když Jan Tengler dlouhým nákopem našel Šroma, který přetlačil v souboji Duška a obstřelil gólmana Kramnného – 1:3.

 

Litultovice jedou příští kolo do Štítiny. Dolní Životice budou hostit Budišovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Člověk v životě nemůže mít všechno. Problém dnes nebyl v nohách, ale v hlavě. Více soli není třeba do našich ran sypat. Naopak. Vypíchnu dvě pozitivní věci. Předně, po takové porážce bylo příjemné posedět u piva v téměř plné sestavě; oceňuji proto, jak se k tomu naši kluci, pro většinu z nichž mělo dnešní utkání také silnou osobní rovinu, postavili. Utkání jsme nezvládli, nicméně porážku nakonec ano. Dále bych chtěl pochválit hráče zápasu … za mě to dnes u hostů skvěle odehráli Lukáš Štrbík a Marek Tengler.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Hráli jsme naši typickou hru ze zajištěné obrany a na rychlé brejky. Navíc jsme měli v kádru Borunského, který šance umí proměňovat, a díky tomu jsme i vyhráli. Kluky chválím za odbojovaný zápas, kdy hráli na to co mají.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - P. Fiala [-] , T. Veselý [-] (44. S. Konečný [-] ) , O. Doležel [-] - J. Tesařík [-] , T. Bartoš [-] , O. Adamčík [-] (46. T. Steuer [-] ) , M. Drápal [-] (13. P. Hora [-] ) - A. Včelka [-] (72. M. Hopp [-] ) - J. Šrom [-] , J. Tengler [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Leifert [-] (72. J. Vlček [-] ) , M. Tengler [-] , J. Borunský [-] (89. S. Krajčír [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] (89. V. Palyza [-] ) , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 35. T. Veselý - 25. M. Pumr , 33. M. Procházka , 58. M. Hanák , 81. M. Tengler .
Hráči zápasu: P. Dušek , J. Borunský , Š. Kramný .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: VRBA Martin - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Kolár
Tip experta: výhra domácích

Litultovice jsou obrovskými favority utkání. Nasvědčuje tomu i postavení v tabulce. Ne že bych chtěl Hosty nějak podcenit, ale domácí si utkání pohlídají a zvítězí.

Tip: výhra domácích